Obavijesti

Video

Komentari 9

Male tajne viralnih pjesama: Imaju višemilijunske preglede i obožavaju ih sve generacije!

Male tajne viralnih pjesama: Imaju višemilijunske preglede i obožavaju ih sve generacije!

Nije tajna da je JoomBoos YouTube kanal riznica genijalnih glazbenih hitova. To najviše pokazuju brojke koje, na gotovo svakoj pjesmi, prelaze milijun, ali i oduševljeni komentari fanova svih generacija

VIDEO

Osim po najkvalitetnijem originalnom sadržaju i suradnji s najboljim influencerima iz Hrvatske i regije, JoomBoos je poznat i po stvaranju izvanrednih pjesama čiji pregledi na YouTubeu redovito prelaze milijun. Ono što, također, govori o kvaliteti JoomBoosovih pjesama su i komentari na društvenim mrežama u kojima vrlo često možemo vidjeti i kako je nečija baka oduševljena pjesmom ili kako nečiji mlađi brat ili sestra najviše plešu na pjesme koje su nastale u suradnji s nama.

JoomBoosovi hitovi xniks2x, Nike Zorjan, BQL-a, Polkaholika, Š-a, Barbi Afrike, Hiljsona Mandele i Anne Lazarević slušaju se i danas. A upravo zato što su ove pjesme toliko legendarne, odlučili smo napraviti jedan mali 'walk down memory lane' i prisjetiti se svih njih. Sigurni smo da ćete uživati! 

Barbi Afrika - Vozi

Jedna od najpoznatijih TikTokerica u regiji, Barbi Afrika, svojim hitom 'Vozi', svima koji ga poslušaju, poručuje da samo 'voze' dalje jer svi u sebi imamo ono što nam daje snagu i što nas u životu pokreće. 'Vozi' je na JoomBoosu preslušalo već gotovo četiri milijuna obožavatelja koji su svoje oduševljenje pokazali u komentarima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo me je potaknulo da se borim u život. Prelijepo, ja plačem. Od početka sam znala da si ti jedna osoba koja ima samopouzdanje u sebe i osoba koja ne odustaje. Ponosna sam na tebe - samo su neki od komentara ispod spota, koji je sniman na zanimljivim lokacijama, a koji pjesmu čini pravim ljetnim hitom.

Polkaholiki - Lučke

Zgodna braća Anej i Rok iz glazbene grupe BQL i Polkaholiki, slovenski majstori koji rasturaju harmoniku, pred Božić su izbacili hit 'Lučke' koji je oduševio više od tri milijuna slušatelja. 

Osim zarazne melodije ove pjesme, obožavatelje je oduševio i spot koji je sniman u idiličnom Kranju u Sloveniji gdje su, posebno za potrebe snimanja spota, još i prije prosinca upaljena blagdanska svjetla i stvorena idilična atmosfera. 

Anna Lazarević - Tu

Pjesma Anne Lazarević 'Tu', 2020. godine je najavila, tada novu, JoomBoosovu seriju 'Teini dnevnici' i ubrzo oduševila brojne fanove koji pjesmu i danas slušaju na repeat.

- Pun pogodak, bravo Anna. Ovu pjesmu još uvijek slušam svaki dan - samo su neki od komentara na ovu pjesmu koji se, još uvijek, ne prestaju nizati.

Hiljson Mandela x Républika x Š x Luce - Crveno bijelo plava

Ova JoomBoosova milijunska himna bila je pravi hit za vrijeme nogometnog prvenstva, ali se sluša i danas. 'Crveno bijelo plava' nastala je u suradnji hrvatskog repera Hiljsona Mandele i pobjednika druge sezone JoomBoosova Rap Campa - Karla Kreša, poznatijeg kao Š. 

Sigurni smo da se, svatko tko posluša ovu pjesmu, osjeća kao da je na utakmici na kojoj Hrvatska uvjerljivo pobjeđuje.

BQL - Ulala

Braća Anej i Rok Piletič svojim hitom 'Ulala' zatvorili su dugo i toplo ljeto 2021. godine, ali su, također, svojim spotom prikazali ljubavnu priču Aneja i njegove zaručnice Ize koja mu je ubrzo postala supruga.

'Ulala' je oduševila gotovo dva milijuna obožavatelja, ali i Anejevu i Rokovu kolegicu, glazbenicu Niku Zorjan, koja je, u komentarima, rekla kako je ovo najzabavnija pjesma ikada.

Nika Zorjan & BQL - Vruće

JoomBoos i slovenski glazbenici zaista se obožavaju i, čini se kako su idealan recept za mega hitove jer je pjesma 'Vruće' slovenske pjevačice Nike Zorjan i benda BQL prikupila gotovo tri milijuna pregleda i, bez obzira na to što je izašla 2019. godine, sluša se i danas. 

- Ovu pjesmu slušam svako ljeto. Tko sluša u 2022??? Ja ju neprestano vrtim. Jednostavno mogu reći samo jedno pravi ljetni hit u 2019. - samo su neki od oduševljenih komentara obožavatelja.

Xniks2x - Sama

Prvi singl naše youtuberice Nike Pavičić, poznatije kao Xniks2x, ubrzo nakon objave pomeo je svu konkurenciju te je više od tjedan dana bio u YouTube trendingu. Pjesma 'Sama' izašla je prije dvije godine, a do sada je prikupila gotovo tri milijuna pregleda. 

Spot za pjesmu sama napravljen je na najvišoj razini i u njega je uloženo mnogo truda, a uz Niku i JoomBoosove influencere, u spotu se pojavljuju i brojni JoomBoos prijatelji, od Lorin Nukić do Pavea Eleza.

LayZ - Tko se boji vuka još

Ova pjesma izašla je 2018. godine i do sada je prikupila gotovo osam milijuna pregleda. Mnogi obožavatelji u komentare pišu kako ju slušaju i danas, a poručuju i kako u njima budi nostalgiju.

Stoka ft. LayZ - Moja Croatia

Još jedna navijačka pjesma čiji se pregledi računaju u milijunima je ona repera Marina Ivanovića, Stoke i Matije Lazarevića, LayZja pod nazivom 'Moja Croatia'. 

'Moja Croatia' izašla je 2018. godine, u oči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a do sada je prikupila više od šest milijuna pregleda. Iako je himna napravljena prije četiri godine, Stoka i LayZ kažu kako je 'Moja Croatia' vječni hit te da su iznimno ponosni. "Produkcija je svjetska, tako se snimaju i spotovi u Dubaiju", zaključak je Stoke.

 

POGLEDAJTE JOOMBOOSOV SERIJAL 'RECIKLIRAJ I ZARADI': 

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković