Obavijesti

Video

Komentari 85

Marko iz Zagreba: 'Želim biti šminker Kim Kardashian West'

Marko iz Zagreba: 'Želim biti šminker Kim Kardashian West'
9

Ako ste mislili da je šminka rezervirana samo za žene, prevarili ste se. U Hrvatskoj postoji nekolicina muškaraca koji obožavaju eksperimentirati s make upom, a jedan od njih je Marko Jerčić (21)

VIDEO

Šminkanjem sam se počeo baviti prije godinu dana i to iz hobija. To je bila ljubav na prvi pogled. Odmalena volim boje, umjetnost i fotografiju, a što se tiče šminke, oduševila me kad me moj dobar prijatelj našminkao. U ruke sam prvo uzeo korektor i stavljao bih ga na par prištića i ispod očiju, ali zbog njega sam shvatio kako je šminka zakon, rekao je Marko Jerčić (21) iz Zagreba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za nas je u studiju napravio transformaciju koju je sam osmislio. Odlučio se za pretežito plavi look, a za svaku nijansu sjenila koristio je posebnu četkicu. Uložio je puno truda i zbog toga postigao ‘wow’ efekt na očima! Za cijeli look mu je trebalo otprilike dva sata, a kaže da su jake boje na očima trenutačno u modi. Kod nas je donio svoj mini kofer pun sjenila, pudera, maskara i ostalih potrepština. Djevojke bi mu vjerojatno zavidjele kad bi Markovo ‘malo bogatstvo’ vidjele uživo.


- Žene mi hvale šminku, a muškarci imaju zid prema tome jer mislim da to baš i ne razumiju. Znali su me na ulici zaustaviti i vikati da sam ovakav ili onakav, ali na njih se ne obazirem dokle god ne dolazi do nekih napada. Da sam slušao negativne komentare i odustao od šminkanja, to ne bih bio ja. Osjećao bih se čudno. Volim se šminkati, volim se oblačiti i raditi si frizure. To me čini sretnim - rekao je. Inače radi u piercing studiju u Zagrebu kao shop menadžer, a planira postati i piercing majstor. 


- Moja druga strast je modificiranje tijela. Bilo da se radi o tetovažama, implantantima ili o nakitu. Tetovaže ne brojim kao jednu po jednu, već kao cjelinu, odnosno kao body suit. Inspiracija su mi razni događaji u životu. Pierceva ni nemam toliko puno, možda petnaestak. U zadnje vrijeme sam ih skinuo desetak. Manje je ipak više - rekao je kroz smijeh. Kad bi morao birati između šminke i modifikacije tijela, ne zna što bi odabrao jer oboje smatra dijelom svog identiteta. Želja mu je ‘popraviti’ si jagodice i usne. Nije fan plastičnih operacija pa bi si ugradio filere. Smatra da bi onda bolje izgledao i ne bi se trebao šminkati svakog jutra.

Naravno, Marko za svaki dan stavlja ‘basic make up’ - crta obrve, stavlja puder, korektor i malo highlightera. Želja mu je postati make up influencer. Uzor mu je američka zvijezda Jeffree Star, a jednog dana bi volio šminkati Arianu Grande, Kim Kardashian West i Nicki Minaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...