Video

Komentari 4

Mešin: 'Teško mi je voditi bez Renea, ali Frano će mi olakšati'

Mešin: 'Teško mi je voditi bez Renea, ali Frano će mi olakšati'

On je poznati hrvatski glumac i televizijski voditelj. U svojoj dugogodišnjoj karijeri glumio je u više od 30 filmova, a šira javnost ga najviše poznaje kao drugu polovicu voditeljskog para s Reneom Bitorajcem

Igor Mešin (52) je rođen i odrastao u zagrebačkom kvartu Trnsko, a u 24 pitanja je priznao da mu je tamo djetinjstvo bilo prekrasno i nezaboravno. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Glumac je u braku s dječjom defektologinjom Antoniom s kojom ima ima sina Roka. 

- Roko i ja smo različiti i on više ne želi provoditi vrijeme sa mnom - kaže Igor. 

Osim glumačkog, Mešin ima i pjevačkog talenta što je dokazao u emisiji 'Zvijezde pjevaju', gdje ga je pjevati učila Jelena Radan. Talentiran je i u kuhinji, pohvalio se da i kod kuće on kuha, a žena čisti. 

S kolegom glumcem, Reneom Bitorajcem, uveseljavao je gledatelje kao voditelj emisija 'Tvoje lice zvuči poznato' i 'Supertalent'. Od ove sezone Rene više neće biti dio tima, a Igoru se pridružio Frano Ridjan. 

- Teško je za sada raditi bez Renea, ali Frano je tu da mi olakša stvari. S Bitorajcem sam imao mnogo smiješnih trenutaka, a jedan od njih je kada je Rene pao sa scene usred najave - priznaje Igor. 

Gluma mu je draža od voditeljskog posla, a kazalište je njegova prva ljubav. Za 'daske koje život znače' Mešin se školovao na Akademiji dramskih umjetnosti od koje je prije nekoliko godina primio i nagradu hrvatskog glumišta. Osim u glumi, okušao se i u režiji za koju je također primao nagrade. 

Njegov otac je podrijetlom iz malog mjesta u Drniškom zaleđu, Umljanovića u koje i on sa svojom obitelji redovno odlazi. 

- Tamo idem dva puta godišnje - priča.  

I danas nakon desetljeća iskustva trema uhvati Igora prije svakog nastupa, a nje se riješava tako da ne razmišlja o tome što ga čeka kad se kamere upale. 

Otkrio nam je kako ga društvene mreže ni najmanje ne zanimaju te da ih nema namjeru aktivirati. 

- Moja obitelj su mi najveći kritičari, a Pero Jurčić mi je na početku karijere dao najbolje savjete - kaže. 

Ostale odgovore Igora Mešina na naša 24 pitanja pogledajte na YouTube kanalu 24sata.