Obavijesti

Video

Komentari 16

Mia Negovetić i Edi imaju novu pjesmu: 'Mia se smrzavala u haljini, a Edi je trčao deset puta'

Mia Negovetić i Edi imaju novu pjesmu: 'Mia se smrzavala u haljini, a Edi je trčao deset puta'

Mladi talentirani glazbenici Mia Negovetić i Edi Abazi nedavno su izbacili svoju prvu zajedničku pjesmu. Kako je bilo na snimanju spota i kako je pjesma nastala otkrivaju nam ekskluzivno za YouTube kanal 24sata

VIDEO

Mi smo jako zadovoljni sa svime kako je ispalo. Nadamo se da će pjesmu publika prepoznati i da ćemo je jednom svi skupa pjevati, komentirala je Mia Negovetić o novoj pjesmi 'Ljubav nema kraj' i dodala kako joj je drago što su mogli podijeliti produkt svega što su radili. A kako je bilo raditi pjesmu u doba korone, tko stoji iza vrhunske produkcije i kako im je bilo na snimanju spota otkrili su za YouTube kanal 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

- S ovime se htjela pokazati ta neka distanca koja je bila od početka. To je baš bilo interesantno kako su dečki koji su snimali spot i režirali uspjeli pogoditi temu kako je nastala pjesma i kako smo došli do toga - rekao je Edi s kojime se složila i Mia, nadodajući kako je zapravo cijela pjesma nastala preko glasovnih poruka.

Komentirali su kako im je odlično što se čitavo vrijeme vidi kontrast između njih dvoje. Mia je u plavoj boji, Edi je u crvenoj. Mia je u elegantnoj haljini, dok je Edi više u kvartovskom điru. Također, i sama pjesma je kombinacija njihovih dvaju stilova - moderni trap i balada, čime su se i spojile njihove dvije priče.

- Bilo je užasno hladno. To je prostor na poluotvorenom i ne znam koliko je stupnjeva bilo, a ja sam praktički gola u haljini, samo čekam kad će mi netko donijeti deku da se ugrijem - nasmijala se Mia uz komentar kako se i u spotu vidi da se naježila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by edi (@edvardofficial)

Zanimljivo je i to što je većina spota snimljena u jednom 'take-u' i što je spot zapravo bio jako brzo snimljen. Pripisuju to naravno dobroj vibri na snimanju, ali i tome što je sve što su napravili jako dobro izgledalo.

- Ja ne znam je li to do nas, a možda i nije. Ma vjerojatno nije! Ali kako oni drže tu kameru, ja tako u tri života ne bih uspio nešto snimiti - našalio se Edi komentirajući scene iz spota za koje je malo reći da izgledaju svjetski.

- Ja sam rekao ekipi da su mi trebali javiti prije snimanja spota da se malo pripremim fizički jer sam došao tamo i moj posao je bio šprintati - komentirao je Edi i dodao kako su deset puta trebali ponavljati scene trčanja jer bi mu izraz lica svakoga puta, kako kaže, čudno ispao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mia Negovetić i Edi regiraju na 'Ljubav nema kraj': 'Pjesmu smo napravili preko glasovnih poruka' | REAKCIJA 10:21

Cijelu reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno