Video

Komentari 22

Mila i Rene izludili psihijatra: 'Vas dvoje radite nemoguće, ali nećete izdržati još šest mjeseci'

Mila i Rene izludili psihijatra: 'Vas dvoje radite nemoguće, ali nećete izdržati još šest mjeseci'

Mila Elegović i Rene Bitorajac uspješno su izdržali šest mjeseci u zajedničkom stanu. Njihov 'Eksperiment' traje još šest mjeseci, a sada su došli i na razgovor kod psihijatra...

Ako je ovakva frizura za čestitati, onda moramo i Berošu čestitati na platformi CijepiSe. I ona se raspala kao i vaša frizura, rekla je Mila Elegović psihijatru i Reneu Bitorajcu u novoj epizodu 'Eksperimenta'. Nakon što su uspjeli izdržati pola godina u istom stanu, došli su na razgovor kod psihijatra.

POGLEDAJTE DESETU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':

U serijalu 'Eksperiment', Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u nesvakidašnjem Vladinom socijalnom projektu čiji je cilj psihološka analiza zajedničkog života nekompatibilnog muško-ženskog para. Moraju izdržati godinu dana u istom stanu i onda svatko od njih dobiva 100.000 kuna. No, to nije nimalo lako, s obzirom na to da se radi o dvoje ljudi s potpuno različitim interesima i stavovima.

Odmah na početku njihobog razgovora, psihijatar im je rekao da je iznenađen što su njih dvoje izdržali toliko zajedno, s obzirom na to da su izrazito nekompatibilni. Iznenadilo ga je i to da su čak i poboljšali svoje odnose, ali, dodao je da ne vjeruje da će izdržati još pola godine.

POGLEDAJTE DEVETU EPIZODU:

- Evo ga! Tipično podcijenjivanje. Posjetit ću vas da se to nedavno dogodilo i Tottenhamu pa je 'popušio' tri komada. A podsjetit cu vas i na rezultat Hrvatske na SP 2018. kada smo najprije dobili Argentinu, a onda i Englesku - objasnio mu je Rene.

Psihijatar im je objasnio da njih dvoje mogu poslužiti kao kataloški primjer parova koji su izabrani za ovaj 'Eksperiment'. Milu je psihijatar pitao što bi, nakon toliko vremena, napravila svom partneru Reneu.

- Zavrnula bih mu vrat. Onda bih s vanjskim dijelom dlana udarila njegovu Adamovu jabučicu i na kraju mu zarila prste u srčanu klijetku - pojasnila mu je slikovito Mila.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU:

No, ni Rene joj nije ostao dužan. On je psihijatru objasnio da bi Mili donio bombonjeru, ali i zatim bacio bombu na nju. Mila je psihijatru objasnila i svoje planove kada dobije 100.000 kuna ako izdrže godinu dana u 'Eksperimentu'.

- Nisam materijalist, ali vjerojatno ću otići u Dubai. Tamo ću otvoriti salon za šišanje pasa, a ostatak ću dati u humanitarne svrhe - pojasnila je Mila. Rene je dodao kako je njemu novac jedina motivaciju u cijelom ovom 'Eksperimentu'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, službenom YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.