Obavijesti

Video

Komentari 5

Mila sanjala svadbu s Reneom: Rekli su nam da moramo živjeti skupa, a ne gaditi si život skupa

Mila sanjala svadbu s Reneom: Rekli su nam da moramo živjeti skupa, a ne gaditi si život skupa

U novoj epizodi 'Eksperimenta', Rene i Mila doživjeli su najveće iznenađenje do sada. Mila je sanjala da su u braku - no možda to zapravo i nije bio san...

VIDEO

Ajme meni! Strašno sam sanjala. Imala sam takvu noćnu moru da ju ni Malnar ne bi smislio - rekla je Mila Elegović Reneu Bitorajcu kada se ujutro probudila 'ošamućena'. Nije mogla doći sebi zbog toga što je sanjala.

POGLEDAJTE PETU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':

U serijalu 'Eksperiment', Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u nesvakidašnjem Vladinom socijalnom projektu čiji je cilj psihološka analiza zajedničkog života nekompatibilnog muško-ženskog para. Moraju izdržati godinu dana u istom stanu i onda svatko od njih dobiva 100.000 kuna. No, to nije nimalo lako, s obzirom na to da se radi o dvoje ljudi s potpuno različitim interesima i stavovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo zato što su njih dvoje nekompatibilni par koji se stalno svađa, Milin san bio je još čudniji, odnosno pretvorio se u noćnu moru.

Sanjala je kako se udala za Renea. U vjenčanici i odijelo išetali su iz Mimare, vozili se na motoru, kosa joj je vijorila u kabrioletu, a u snu je doživjela i 'pripreme za vruću scenu iz kreveta'. Kada je san prepričala Reneu, od muke se ispovraćao.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':

- Dosta, ženo Božja. Ti radiš sve kaj je u tvojoj moći da bih ja odustao od ovog 'Eksperimenta'. Pa rekli su nam da moramo živjeti zajedno, a ne gaditi život zajedno - rekao je Rene, a Mila mu je odmah uzvratila:

- Kaj misliš kako je meni? Ja sam to morala dva puta proživjeti - prvi puta kada sam to sanjala, a drugi puta sada kada sam ti to prepričala - rekla mu je.

No, zapletima i šokovima u ovoj epizodu nije bilo kraja. U posljednjoj sceni, Rene se budi i shvaća da je sve ovo bio san, ali dočeka ga iznenađenje - u krevetu kraj njega leži Mila.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Što se sve događalo, jesu li njih dvoje sada u braku i zašto su spavali zajedno, saznajte u novim epizodama 'Eksperimenta'.

Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, službenom YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju