Obavijesti

Video

Komentari 79

Milica Todorović: U Hrvatskoj je najjača publika, nastupam tu 10 godina i uvijek se radujem tome

Milica Todorović: U Hrvatskoj je najjača publika, nastupam tu 10 godina i uvijek se radujem tome
3

Sa samo 15 godina pobijedila je na najpoznatijem talent showu u regiji - 'Zvezdama Granda', a ubrzo postala jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu. Milica Todorović odgovorila nam je na 24 pitanja

VIDEO

Od 2010. godine nastupam u Hrvatskoj i to je najjača publika. Najviše nastupam tamo i u Sloveniji i jako se radujem tim nastupima, rekla nam je popularna srpska pjevačica Milica Todorović. Glazbena zvijezde regije odgovorila nam je na 24 pitanja i ispričala sve od početaka karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pažnju javnosti pridobila je kada je sa samo 15 godina pobijedila na najpopularnijem talent showu u regiji - 'Zvezdama Granda'. Pobjednički nastup odradila na Tašmajdanu pred čak 20.000 ljudi. Kako kaže, taj period pamti po nezaboravnim provodima i druženjima s kandidatima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U današnje vrijeme talent showovi su jedini put do uspjeha, jer, ako ćemo biti realni, sve to jako puno košta. S takvim showovima ulazite na velika vrata i dobivate sve što vam je potrebno da biste ostvarili karijeru - ispričala je pjevačica koja savjetuje talentirane pjevače da se prijave na takve showove.

Todorović je nedavno 'izbacila' dvije balade i kako kaže, izuzetno je zadovoljna s reakcijama publika, ali ne namjerava na tome stati. Najavila nam je dva dueta, no nije htjela otkriti s kime, a rekla nam je i da snima pjesmu za najpopularniji film u regiji - Južni vetar, čiji nastavak izazi ove godine.

Šimanovci: Snimanje TV emisije Amig Show

- Najneugodnije trenuci nam nekom nastupu su bili kada sam pala. Dogodilo mi se to više puta, ali samo sam nastavila s nastupom - pojasnila nam je Milica koja se nada kako će ovo ljeto napokon moći nastupati nakon pauze uzrokovane korona virusom. 

Priča nam da je s vremenom u ovom poslu naučila se nositi s hejt komentarima, no kako kaže, i dalje se nekada zna posvađati s 'hejterima'. Priznala je da u karijeri, za još veću slavu, se nikada ne bi snimala skroz naga, a otkrila nam je i daljnje planove u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Voljela bih napokon sklopiti jedan kvalitetan album i jako bih se radovala svom prvom solističkom koncertu, ali jako sam lijena. Treba mi moj tim ljudi da me malo pogura, ali voljela bih da se sve to dogodi - zaključila je pjevačica.

Intervju s Milicom Todorović i sav sadržaj 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE pratite na Videoteci 24sata, našem službenom YouTube kanalu, Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković