Milica Todorović: U Hrvatskoj je najjača publika, nastupam tu 10 godina i uvijek se radujem tome | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 79

Milica Todorović: U Hrvatskoj je najjača publika, nastupam tu 10 godina i uvijek se radujem tome

Milica Todorović: U Hrvatskoj je najjača publika, nastupam tu 10 godina i uvijek se radujem tome
3

Sa samo 15 godina pobijedila je na najpoznatijem talent showu u regiji - 'Zvezdama Granda', a ubrzo postala jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu. Milica Todorović odgovorila nam je na 24 pitanja

VIDEO

Od 2010. godine nastupam u Hrvatskoj i to je najjača publika. Najviše nastupam tamo i u Sloveniji i jako se radujem tim nastupima, rekla nam je popularna srpska pjevačica Milica Todorović. Glazbena zvijezde regije odgovorila nam je na 24 pitanja i ispričala sve od početaka karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pažnju javnosti pridobila je kada je sa samo 15 godina pobijedila na najpopularnijem talent showu u regiji - 'Zvezdama Granda'. Pobjednički nastup odradila na Tašmajdanu pred čak 20.000 ljudi. Kako kaže, taj period pamti po nezaboravnim provodima i druženjima s kandidatima.

- U današnje vrijeme talent showovi su jedini put do uspjeha, jer, ako ćemo biti realni, sve to jako puno košta. S takvim showovima ulazite na velika vrata i dobivate sve što vam je potrebno da biste ostvarili karijeru - ispričala je pjevačica koja savjetuje talentirane pjevače da se prijave na takve showove.

Todorović je nedavno 'izbacila' dvije balade i kako kaže, izuzetno je zadovoljna s reakcijama publika, ali ne namjerava na tome stati. Najavila nam je dva dueta, no nije htjela otkriti s kime, a rekla nam je i da snima pjesmu za najpopularniji film u regiji - Južni vetar, čiji nastavak izazi ove godine.

Šimanovci: Snimanje TV emisije Amig Show

- Najneugodnije trenuci nam nekom nastupu su bili kada sam pala. Dogodilo mi se to više puta, ali samo sam nastavila s nastupom - pojasnila nam je Milica koja se nada kako će ovo ljeto napokon moći nastupati nakon pauze uzrokovane korona virusom. 

Priča nam da je s vremenom u ovom poslu naučila se nositi s hejt komentarima, no kako kaže, i dalje se nekada zna posvađati s 'hejterima'. Priznala je da u karijeri, za još veću slavu, se nikada ne bi snimala skroz naga, a otkrila nam je i daljnje planove u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Voljela bih napokon sklopiti jedan kvalitetan album i jako bih se radovala svom prvom solističkom koncertu, ali jako sam lijena. Treba mi moj tim ljudi da me malo pogura, ali voljela bih da se sve to dogodi - zaključila je pjevačica.

Intervju s Milicom Todorović i sav sadržaj 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE pratite na Videoteci 24sata, našem službenom YouTube kanalu, Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 79

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura