Obavijesti

Video

Komentari 14

Mirna Medaković: 'Jedva sam dočekala rad i kraj porodiljnog'

Mirna Medaković: 'Jedva sam dočekala rad i kraj porodiljnog'
5

Glumica Mirna Medaković Stepinac iz 'Kud puklo da puklo' pričala je kako je biti majka blizanki, o poslu nakon porodiljnog i novim projektima u kojima sudjeluje. Pogledajte njezine odgovore na naša 24 pitanja!

VIDEO

Jedva sam čekala vratiti se na posao nakon tri godine porodiljnog, napokon idem u sličan život koji sam imala prije rođenja cura. Veselim se i onom mom starom 'Ja', odgovorila je Mirna na pitanje o povratku na set. 

Iako nam nije mogla otkriti gdje ćemo ju to moći uskoro gledati, poručila je da će taj tajni projekt uskoro biti javan. 

- Kada radim, djeca mi ne fale, puno sam vremena s njima provela ove posljednje tri godine. Znam da su dobro i kada nismo zajedno, kada su kod djeda i bake ili u vrtiću, a ja taman imam vremena malo udahnuti i biti malo u svom ritmu, a ne u njihovom tempu, rekla je Mirna koju mnoge majke prate na Instagramu baš zbog majčinstva o kojem otvoreno piše. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Poznatu glumicu znamo iz domaćih serija kao što je Zabranjena ljubav, Larin izbor i Kud puklo da puklo, a bila je i kandidatkinja Plesa sa zvijezdama. Viđali smo je kako se snalazi u mnogim ulogama, ali u posljednje tri godine na njezinom Instagram profilu možemo pratiti kako se snalazi u ulozi majke. 

Majka Kaje i Zore Stepinac priznaje kako imati blizanke nije lako te da je njoj prva godina bila 'grozna'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Počinje ljeto na balkonu! 🌞👙 @andrewsbabyco 😘

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

- One su jednojajčane blizanke, a zapravo je smiješno koliko su po svemu različite. Govorili su mi da će biti bolje kada napune tri godine i stvarno priznajem da je sada puno lakše.

Priznala je i da im je bilo grozno posljednjih nekoliko mjeseci u izolaciji zbog korona virusa. 

- Neko vrijeme smo bili potpuno zatvoreni doma, nakon nekog vremena kada smo počeli izlaziti nismo mogli niti u park niti na igru s vršnjacima, imala sam osjećaj da ćemo poludjeti, rekla je majka dvije zaigrane djevojčice. 

U tolikom poslu oko cura, a sada i snimanja, zanimalo nas je ima li Mirna vremena i za svoga muža Hrvoja s kojim je u braku od 2015. godine.

- Imamo pravilo da cure svaki petak pošaljemo baki i djedu i tamo budu do subote popodne, mislim da nam je potrebno da se malo vidimo i nasamo, da možemo u miru uživati, rekla je. 

Također je priznala da ne planira još djece i da je dovoljno živaca već potrošila s djevojčicama, uz dodatak kako u životu ne treba previše planirati. 

Sve odgovore Mirne Medaković na 24 pitanja pogledajte na našem YouTube kanalu. 

Pokretanje videa...

24 pitanja s Mirnom Medaković 09:34

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’
MOJ PUT

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’

Danijela Ostojić klinički je psiholog, a nama je ispričala kako se počela baviti ovim poslom i što ju je privuklo tome. Pogledajte video i saznajte što je još rekla na temu mentalnog zdravlja

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana