Obavijesti

Video

Komentari 9

Mirna Medaković Stepinac: 'U minici i štiklama sam morala gurati Filipa Juričića u autu...'

Mirna Medaković Stepinac: 'U minici i štiklama sam morala  gurati Filipa Juričića u autu...'
1

Glumica Mirna Medaković Stepinac, koja se pojavljivala u serijama poput 'Zabranjena ljubav', 'Bogu iza nogu i 'Kud puklo da puklo' odgovorila je na 24 pitanja. Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Najteža stvar u vezi snimanja je kada imaš partnera koji ne drži do sebe. Koji ne pere zube ili koji se ne tušira, komentirala je atraktivna glumica Mirna Medaković Stepinac (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Poznatu glumicu znamo iz domaćih serija kao što je 'Zabranjena ljubav', 'Larin izbor' i 'Kud puklo da puklo', a bila je i kandidatkinja Plesa sa zvijezdama. Viđali smo je kako se snalazi u mnogim ulogama, otkrila je i kako nema tog iznosa novca za koji bi pristala glumiti u erotskom žanru, trileru ili drami, a uz to odbija samo neke uloge.

- Odbijam uloge kada sam financijski stabilna i kada ne moram brinuti hoću li si moći platiti račune. Ipak, na neke stvari poput erotskog žanra, trilera i drama nikada ne bih pristala - dodala je.

S kime joj je najljepše na setu i tko joj je najdraži glumac, Mirna je komentirala:

- Drugačije je kad si i sam glumac pa gledaš na cijeli taj svijet 'iznutra'. Nemam najdražeg glumca već gledam s kojim mi je kolegom najugodnije raditi. U posljednje sam vrijeme često snimala s Filipom Juričićem i s njim mi je bilo prekrasno jer bih se svaki put nasmijala do suza - objasnila je.

Mirna bi se za ulogu čak pristala i drastično se udebljati, smršavjeti ili obrijati se na ćelavo.

- Uredu sam s velikim fizičkim transformacijama ako to ima smisla. Smatram da to zapravo i je ljepota našeg posla - dodala je.

Mirna je osim glume radila u tvornici olovaka pakirajući pernice, ali i u tvornici sladoleda. Ipak, gluma je oduvijek bila njen poziv.

- Najdraža serija koju sam snimala mi je definitivno 'Bogu iza nogu', a najdraže scene sve one u kojima sam u štiklama i minici gurala Filipa u autu - komentirala je.

Za kraj, savjet koji bi Mirna dala svim mladim kolegama je da ništa nije vječno i da treba jako puno sreće i rada kako bi se postigli dobri rezultati.

Cijeli video i još Mirninih odgovora o privatnom i poslovnom životu pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić