Mirna Medaković Stepinac: 'U minici i štiklama sam morala gurati Filipa Juričića u autu...' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 9

Mirna Medaković Stepinac: 'U minici i štiklama sam morala gurati Filipa Juričića u autu...'

Mirna Medaković Stepinac: 'U minici i štiklama sam morala  gurati Filipa Juričića u autu...'
1

Glumica Mirna Medaković Stepinac, koja se pojavljivala u serijama poput 'Zabranjena ljubav', 'Bogu iza nogu i 'Kud puklo da puklo' odgovorila je na 24 pitanja. Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Najteža stvar u vezi snimanja je kada imaš partnera koji ne drži do sebe. Koji ne pere zube ili koji se ne tušira, komentirala je atraktivna glumica Mirna Medaković Stepinac (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Poznatu glumicu znamo iz domaćih serija kao što je 'Zabranjena ljubav', 'Larin izbor' i 'Kud puklo da puklo', a bila je i kandidatkinja Plesa sa zvijezdama. Viđali smo je kako se snalazi u mnogim ulogama, otkrila je i kako nema tog iznosa novca za koji bi pristala glumiti u erotskom žanru, trileru ili drami, a uz to odbija samo neke uloge.

- Odbijam uloge kada sam financijski stabilna i kada ne moram brinuti hoću li si moći platiti račune. Ipak, na neke stvari poput erotskog žanra, trilera i drama nikada ne bih pristala - dodala je.

S kime joj je najljepše na setu i tko joj je najdraži glumac, Mirna je komentirala:

- Drugačije je kad si i sam glumac pa gledaš na cijeli taj svijet 'iznutra'. Nemam najdražeg glumca već gledam s kojim mi je kolegom najugodnije raditi. U posljednje sam vrijeme često snimala s Filipom Juričićem i s njim mi je bilo prekrasno jer bih se svaki put nasmijala do suza - objasnila je.

Mirna bi se za ulogu čak pristala i drastično se udebljati, smršavjeti ili obrijati se na ćelavo.

- Uredu sam s velikim fizičkim transformacijama ako to ima smisla. Smatram da to zapravo i je ljepota našeg posla - dodala je.

Mirna je osim glume radila u tvornici olovaka pakirajući pernice, ali i u tvornici sladoleda. Ipak, gluma je oduvijek bila njen poziv.

- Najdraža serija koju sam snimala mi je definitivno 'Bogu iza nogu', a najdraže scene sve one u kojima sam u štiklama i minici gurala Filipa u autu - komentirala je.

Za kraj, savjet koji bi Mirna dala svim mladim kolegama je da ništa nije vječno i da treba jako puno sreće i rada kako bi se postigli dobri rezultati.

Cijeli video i još Mirninih odgovora o privatnom i poslovnom životu pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura