Obavijesti

Video

Komentari 10

'Moja misija na ovom svijetu su glazba i spašavanje mačaka...'

'Moja misija na ovom svijetu su glazba i spašavanje mačaka...'
1

Pjevačica Ivana Kindl odgovorila je na '24 pitanja' za YouTube kanal 24sata. S nama je podijelila svoje iskustvo u showu 'Zvijezde pjevaju', nedostaju li joj snimanja te kako provodi vrijeme u izolaciji

VIDEO

Ivana Kindl trenutačno sudjeluje u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje se natječe u paru s voditeljem Damirom Smrtićem. Situacija zbog korona virusa je zaustavila snimanje, a mi smo mentoricu Ivanu, na 'prisilnom godišnjem', posjetili u njezinom gradu - Velikoj Gorici. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IVANOM KINDL: 

- Jako mi nedostaju kolege. Baš smo se bili 'ufurali' i nažalost zasad ništa od toga - rekla je. U prošloj sezoni je nastupala s lovcem Krešimirom Sučevićem-Međeralom. Došli su nadomak finala, a Ivana kaže kako nikad nije smatrala da su trebali pobijediti. Dali smo joj da bira između Damira i Kreše, no nije mogla izabrati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S Krešom je genijalno razgovarati o svemu i nema tema koje s njim ne možeš obraditi. U meni je definitivno probudio dječji duh i energiju - rekla je. 

S glazbom se bavi od svoje devete godine, a kaže da je trema s godinama sve veća zbog odgovornosti. 

- Pišem terapeutske stihove zbog iskustva kojeg sam prošla. Zadnji singlovi, 'Ima nade', 'Sve istine i laži', 'Imamo razlog' definitivno pomaže. Najponosnija sam na pjesmu 'Nisi sam' jer je totalno moj senzibilitet - rekla je te nam izrecitirala svoje najdraže stihove. Duet bi željela snimiti s Vojkom V jer smatra da je genijalan, a voli poslušati i Saru Jo i Senidah.

- Volim njihov gard i pristup. Sara Jo mi je prihvatljivija što se tiče glazbe, a Senidah malo manje jer koketira s folkom, ali stav je prisutan. Odlične su - rekla je. 

Velika je ljubiteljica mačaka, a maca Cica i Muki su jako sretne što je Ivana sad po cijele dane kod kuće. 

- U starosti se vidim u šumi, u drvenoj kući, s puno mačaka i istomišljenika - rekla je. Za cijeli život ju je ojačala depresija, a kaže da je i stovremeno i ekstrovert i introvert. 

- U odrastanju sam o sebi spoznala da sam jako temperamentna i hipersenzibilna. Intenzivno osjećam sve živo. Senzibilnost ponekad mogu kontrolirati, a ponekad ne. Ne mogu je kontrolirati kad je nepravda u pitanju na koju jako grdo reagiram - rekla je. Ovo proljeće planira promijeniti boju kosu, a razmišlja o ljubičastoj i žutoj boji.

- Kad prestane situacija s korona virusom, prvo planiram otići roditeljima u Slavoniji - rekla je.

Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković