Obavijesti

Video

Komentari 68

'Moji klijenti me većinom traže da stanje struk i oblikuju guzu'

'Moji klijenti me većinom traže da stanje struk i oblikuju guzu'
4

Nedavno je pokrenula svoju liniju bikinija, godinama se usavršava kao fitness trenerica, a na društvenim mrežama je prati skoro 150.000 ljudi. Martina Boščić otkrila nam je svoju tajnu uspjeha

VIDEO

Najdraža vježba za guzu su mi iskoraci jer odlično aktiviraju gluteus i mišiće nogu, rekla je Martina Boščić, poznatija kao Martina Boss. Fitness influencerica i trenerica odgovorila je na 24 pitanja u njezinom najprirodnijem okruženju. Nakon svog treninga ugostila nas je u teretani.   

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nije mi bilo teško uspjeti u fitness svijetu, mislim da je teže muškarcima jer su oni puno teža publika od žena - rekla je.  Kaže da ovo ljeto nije previše vježbala jer je stalno mijenjala lokacije, a tek je sad krenula s vraćanjem forme. 

- Volim se brinuti o svom tijelu, počela sam s tim rano i to se iz hobija pretvorilo u posao. Ne bih to nazvala odricanje. Više bih rekla kako sam si poklonila pravilnu prehranu i brigu o svom tijelu - rekla je Martina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gdje nema znoja, nema ni rezultata 💦 koliko puta tjedno trenirate?

A post shared by Martina Boscic (@martina_boss) on

- Najponosnija sam na noge jer sam kao mlađa bila nesigurna oko njih a sada sam baš sretna kako sam ih dotjerala - rekla je. Super tijelo na estradi po njezinom mišljenju ima Žanamari Perčić, a od muškaraca joj se sviđaju skoro svi sportaši. 

Glavni zahtjev njezinih klijenata je taj da imaju što tanji struk i veću guzu, a to se, kaže, ne može postići u kratkom roku. 

- Najbizarniji zahtjev od klijenata bio je mu se smanje kosti - prisjetila se kroz smijeh.

Najviše upita za treninge i plan prehrane dobije nakon Božića i Uskrsa, a to je i za njezine kolege iz fitness svijeta 'najplodnije' doba godine. 

Fanovi joj se stalno javljaju na društvenim mrežama, ali kaže da joj je to posao iako nekada dođe do zasićenja. Na ulete na Instagramu uvijek klikne 'odbij'. Voli partijati, ali sve u granicama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

05:41

- Svatko od nas se zaslužuje opustiti. Treba uvijek imati balans. Ne pijem alkohol, cijelu noć plešem i pijem puno vode - rekla je. Najviše voli zaružiti u beach barovima, a ljetos je pokrenula i svoju liniju bikinija. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

00:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Stela Rade pogađala pjesme po emojijima: 'Pa dobra sam...'
POGLEDAJTE VIDEO

Stela Rade pogađala pjesme po emojijima: 'Pa dobra sam...'

Pjevačica i harmonikašica Stela Rade okušala se u našem izazovu. Pogađala je pjesme po emojijima i odlično je to odradila. Koje je pjesme pogodila, pogledajte u videu

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac
20 citata Mirjane Krizmanić za bolji život: Vrijeme ne liječi sve, a i u starosti se može uživati...
MUDRE RIJEČI

20 citata Mirjane Krizmanić za bolji život: Vrijeme ne liječi sve, a i u starosti se može uživati...

Hrvatska psihologinja, utemeljiteljica katedre za kliničku psihologiju na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, potpisala je brojna djela, među njima i 'Tkanje života', 'Laži naše svakidašnje' i 'Knjigu rastanaka'