Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

'Najbolji 'zarazni' film za doma je Posljednji Srbin u Hrvatskoj'

Srđan Cvitan, poznatiji kao Osvrtnik, dao je svoje prijedloge ‘zaraznih’ filmove koje možete gledati u ovom teškom razdoblju u doba korona virusa koji hara Europom i svijetom

Foto: 24sata Video
33 komentara

'Djeca čovječanstva' je suprotnost onoga što ja očekujem da će se dogoditi nakon što ova pandemija prođe. Tamo se djeca godinama ne rađaju, ovdje smatram da budu, kaže Osvrtnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Film koji svakako pripada ovom razdoblju je 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj. Radnja se odvija u Hrvatskoj, dosta ljudi je iselilo i pojavila je tajanstvena zaraza - objašnjava Cvitan i dodaje zašto je baš taj film izvrstan za ovo razdoblje.

- Radi se o komediji koja je odlično odglumljena, super je za podizanje raspoloženja s frendovima - kaže Osvrtnik i navodi još dva slična filma koja dovode čovječanstvo u borbu s virusima.

- Jedan od njih je i film' Izvan kontrole' jer priča o virusu koji je iz Afrike došao na američko tlo. Virus je izrazito zarazan i smrtonosan pa je na Amerikancima da spriječe zarazu SAD-a i cijelog svijeta, naravno - kaže Osvrtnik. Simbol filma je majmun kojeg nakon ovog filma, kako kaže Srđan, više nećete gledati istim očima.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL Još jedan koji u svojoj radnji ima te životinje je - 'Dvanaest majmuna', taj film kako tvrdi Osvrtnik ima sve. 

- Imamo Brucea Willisa i Brada Pitta, imamo put kroz vrijeme, zarazu, halucinacije… - zaključuje. Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message