Video

Komentari 9

Nakon ‘Blamaže', Nika Zorjan i Rasta izbacili hit ‘Apokalipsa'...

Nakon ‘Blamaže', Nika Zorjan i Rasta izbacili hit ‘Apokalipsa'...

Pjesma je uvod u Rap Camp, prvi hrvatski hip hop talent show u produkciji JoomBoosa koji traži novu rap zvijezdu. Legenda hrvatskog rapa Stoka, Fil Tilen i Raay bit će stručni žiri i ujedno mentori mladim rap nadama

Nakon ljetnih hitova ‘Vruće i ‘Blamaža’, koji broje milijunske preglede na YouTubeu, JoomBoos i Nika Zorjan nastavljaju glazbenu suradnju. Slovenska pjevačica i youtuber 8rasta9 izbacili su još jednu pjesmu koja će svojim zaraznim stihovima oduševiti sve u regiji. Pjesma će premijerno izvesti u subotu u Beogradu u sklopu JoomBoosovog nastupa na Balkan Tube festivalu. 

Pjesmu poslušajte ovdje:

U pjesmu je uloženo jako puno truda

- U ovu pjesmu i snimanje spota uloženo je jako puno truda pa se nadamo da će publika to prepoznati. Atmosfera na snimanju je bila odlična, svi smo se jako dobro zabavili - rekao je Rasta.

U spotu se pojavljuju i poznati JoomBoos youtuberi kao što su Saamo Petraa i TheSikrt. Autor pjesme je Nenad Ninčević, a glazbe Raay.

‘Apokalipsa’ će apokaliptično osvojiti publiku

- Kao producent i autor pjesme mogu reći da mi je to najsvježija pjesma u prošlih godinu dana i super mi je to što je najavna pjesma Rap Campa. Jako je u trendu, ima trapa, rapa, dobru melodiju, moderni ritam. Mislim da je tekst jako interesantan i da će apokalipsa, apokaliptično osvojiti sve fanove JoomBoosa i postati veliki hit - rekao je slovenski producent Raay.

Pjesma je uvod u Rap Camp, prvi hrvatski hip hop talent show u produkciji JoomBoosa koji traži novu rap zvijezdu.  Legenda hrvatskog rapa Stoka, Fil Tilen i Raay bit će stručni žiri i ujedno mentori mladim rap nadama. 

Prijave za show traju do 14. Listopada, a više o prijavama potražite na rapcamp.24sata.hr

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: