Video

Komentari 0

Napokon je izašla prva epizoda nove YouTube animirane serije

Napokon je izašla prva epizoda nove YouTube animirane serije

U prvoj epizodi Ekskurzije, prve animirane serije na JoomBoosu, youtuberi su otišli na more! Možda ste mislili da je ljeto gotovo, ali uz ovu seriju ćete se prisjetiti najljepših trenutaka ljeta. Već nam je prvom epizodom zamirisala morska sol u zraku.

Iako svi s nestrpljenjem iščekujemo božićne praznike, moramo priznati da je ljeto bilo savršeno. Sunce, more, plaža. Nema kiše, snijega, gužve u gradu. Kako je bilo prije nekoliko mjeseci možete nabolje vidjeti u Ekskurziji, novoj animiranoj seriji čija je prva epizoda izašla danas na JoomBoos YouTube kanalu.

Video pogledajte ovdje:

YouTuber Marco Cuccurin je na početku putovanja doživio neugodnost. Marco je uzeo previše stvari pa mu vozač nije dao da ih sve nosi u bus jer ne stanu.

S njim su na putovanje otišli JoomBoosovi youtuberi Saamo Petraa, xniks2x, Rasta, Luciano, 10ficho, TheSikrt, Svenky, Gloria, Magic Leon, Sara Spinčić, Bruno Lukić i Doris Stanković. Hladnije krajeve su zamijenili mjestima gdje sunce i lijepo vrijeme ne prestaju! 

Njihovu avanturu pogledajte u prvoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu, a odsad ih ondje možete pratiti i svake subote u 11 sati.