Video

Komentari 3

Nova snaga domaće rock scene: 'Manifest' izbacio prvi singl, a ubrzo spremaju još iznenađenja

Nova snaga domaće rock scene: 'Manifest' izbacio prvi singl, a ubrzo spremaju još iznenađenja

Domaćoj glazbenoj sceni pridružio se mladi rockerski bend 'Manifest' čiji prvi singl 'S prvom koja dođe' možete poslušati već sad na YouTubeu. Dečki najavljuju još brojna iznenađenja ovog ljeta, ali i najesen

Mladi rockeri iz domaćeg benda 'Manifest' na hrvatsku glazbenu scenu donose jedan, sasvim novi zvuk, a ovih dana publiku osvajaju svojim prvim singlom naziva 'S prvom koja dođe'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Frontmen 'Manifesta' sin je našeg poznatog skladatelja i glazbenog producenta Branimira Mihaljevića, Marko Mihaljević i ispričao nam je da je ova pjesma, ali i cijeli album na kojemu se ona nalazi, nastao u Abbey Road studiju u Londonu gdje su svoju glazbu stvarali i neki od najpopularnijih glazbenika kao što su Beatlesi, Amy Winehouse, Lady Gaga i mnogi drugi. 

Spot je sniman u neposrednoj blizini Britanskog trga u Zagrebu, pored glazbene škole Blagoja Bersa koju su pohađali Marko i Vjekoslav Fordren koji u bendu svira klavijature.

- Kada se snimao spot svi smo bili poprilično nervozni i uzbuđeni. Bilo je doista izazovno snimati spot u centru grada tijekom radnog dana popodne, a čini se da se to i nekim stanarima nije svidjelo pa su nas tako tijekom snimanja dva puta pokušali zaliti kantom vode. Odličan posao u montiranju odradio je Hrvoje Baudoin, a zajedno s Bornom Hržinom bio je zadužen za snimanje našeg spota. Za styling je zaslužna Karla Zelić, a glumila je Dina Šavorić - govori Marko. 

Kao što je i sam Marko rekao, ova pjesma dio je albuma koji bi mogao izaći za otprilike godinu dana, a najavljuje i da su planovi za budućnost benda veliki. 

- Ovo nam je tek prvi singl, ali imamo velike želje i planove i nadamo se da će te nas moći čuti live već od ove jeseni - poručuje Marko. I vrlo su uzbuđeni pokazati što su još sve pripremili.

POGLEDAJTE VIDEO: