Obavijesti

Video

Komentari 1

Nova TikTok zvijezda: 'Ovo je ostvarenje svih mojih snova'

Nova TikTok zvijezda: 'Ovo je ostvarenje svih mojih snova'

Pobjednica ovogodišnjeg Videostara, Tena Tandara otkrila nam je kako se osjećala nakon proglašenja, koji su joj planovi za dalje, ali i po čemu će najviše pamtiti ovaj show

VIDEO

Kako se osjećaš nakon što si proglašena novom pobjednicom JoomBoos Videostara?

Još mi se nisu slegli dojmovi, ali presretna sam. Kod mene doma još uvijek vlada uzbuđenje zbog svega ovoga što se događa, a ja sam stvarno van sebe od sreće. Mislim da će mi još neko vrijeme trebati da mi se dojmovi stvarno slegnu.

Veliko finale Videostara

Cijeli svoj život pratiš JoomBoos i čak si imala najpraćeniji fan page o JoomBoosu na Instagramu. Je li tebi ovo ostvarenje najvećeg sna?

JoomBoos pratim od 6. razreda osnovne škole i uvijek sam htjela biti dio toga, ali nikad nisam mislila da će mi se to dogoditi i onda sam vidjela da je ove godine Videostar i znala sam da je to moj pokušaj, moje vrijeme i da moram probati i ovo je za mene stvarno ostvarenje jednog velikog sna.

POGLEDAJTE FINALNU EPIZODU:

Tijekom cijelog si showa zapravo bila favorit, to su naglašavali i drugi kandidati i publika, a i neki članovi žirija. Je li ti to bio teret ili nagrada? 

To je bila jedna velika nagrada za mene, osjećala sam se stvarno sretno i to mi je davalo vjetar u leđa. Ali, istovremeno, kad bih mislila da sam napravila lošiji video, to bi me malo sputavalo zato što sam se bojala da ću ih razočarati. No, svejedno, to što sam bila favorit, ipak je više bio vjetar u leđa, nego teret.

Što ćeš s nagradama koje si osvojila? 

Što se nagrade tiče, meni je glavni i jedini cilj bio da ja snimam za JoomBoos i nisam uopće razmišljala o drugim nagradama, htjela sam samo snimati s ekipom iz JoomBoosa tako da sad moram razmisliti što ću s tom nagradom, jedino znam da želim kupiti bolju opremu za snimanje.

Veliko finale Videostara

Što od tebe možemo očekivati na JoomBoosu kad kreneš snimati? Kakav sadržaj, što ćeš sve raditi, što bi voljela snimati?

Možete očekivati neki zabavan sadržaj, slično kao što smo snimali na Videostaru. Volim snimati svašta, od 'storytimea' do skečeva, malo humorističnog sadržaja, a najviše bih voljela snimiti tu i tamo neki vlog jer to dobro prolazi i to volim snimati.

Što baš nikada nećeš snimiti? 

Prvo sam mislila da neću nikad snimiti neki dosadan 'lip sync' koji nema poantu i ljudi nemaju koristi od toga,  ali onda sam pobijedila i odmah nakon proglašenja sam uzela statuu i snimila 'lip sync' s pjesmom Videostara, 'Mamma mia', tako da vjerujem da ću snimati svakakav sadržaj, a to će biti još zabavnije s ekipom iz JoomBoosa.

S kime se najviše veseliš raditi od JoomBoosovaca? 

Najviše se veselim raditi s Josipom, voljela bih s njim snimati TikTokove i voljela bih snimiti nekoliko videa s Renatom, s njih dvojicom jedva čekam raditi, ali i sa svima se veselim, i s Brucom i Fichom, da se ispričam za onaj Battle Pong (smijeh).

Vidiš li se u ovom influencerskom poslu i za 10 godina ili…?

S obzirom da imam  tek 17 godina, definitivno se vidim tu i za 10 godina jer ima još puno mjesta za napredak i poboljšanje. 

S kime si se najviše zbližila u showu? Jesi li stekla prijatelje?

U kući i općenito u showu sam se najviše zbližila s Markom, Patrikom, Erikom i Tenom V. S njima sam se najviše družila i nadam se da ću s njima ostati u kontaktu i da ćemo se družiti i nakon showa. Zbližila sam se i s ljudima s kojima u početku i nisam bila toliko bliska i zbog toga mi je baš drago. Nadam se da ćemo se svi skupa ponekad skupiti jer će mi to sad jako faliti.

Veliko finale Videostara

Što ćeš najviše pamtiti iz ovog Videostar iskustva? 

Najviše ću pamtiti prvu epizodu kada smo prvi put došli na audicije i kada smo morali snimati s nekim iz žirija. Sjećam se da sam sjedila u šminkeraju, kako ja to zovem, i naša teta Tamara me sređivala, ja sam bila pod stresom zato što mi se sve činilo jako veliko i strašno i nisam bila sigurna hoću li ja to moći, mislim da smo se svi tamo malo preispitivali, i ušao je Renato Erceg i pitao me zašto sam nervozna i tad sam ga prvi put upoznala, on je malo opustio atmosferu. Nakon toga sam upoznala i ostale članove žirija, snimila video i zbog toga će mi prva epizoda ostati u sjećanju. Naravno, i ova posljednja epizoda je bila predobra, ali najviše ću pamtiti prvu.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...

U novoj epizodi serijala 'Tko je kriv?', Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković, ponovno su analizirali prometne nesreće. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana