Video

Komentari 2

Novo na YT kanalu 24sata: Jan Kerekeš, odgovori na bizarna pitanja, čitanje uleta u inbox...

Novo na YT kanalu 24sata: Jan Kerekeš, odgovori na bizarna pitanja, čitanje uleta u inbox...

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u 2021. kreće s novim, još zanimljivijim serijalima. Uz dobro poznata '24 pitanja', 'Moje priče', 'Zvijezde vrište', novi serijali nasmijat će, educirati i zabaviti publiku

Od ovoga tjedna, YouTube kanal 24sata postaje bogatiji za čak četiri nova serijala. Uz dobro poznate formate poput '24 pitanja', 'Zvijezde vrište', sportskog sadržaja, novi serijali oduševit će publiku, a prvi od njih počinje već u utorak.

POGLEDAJTE VIDEO:

U serijalu 'Što te tlači', ljudi otkrivaju što ih najviše živcira kod njihovih zanimanja. Svoje tajne otkrili su na fitness trener, barmen, taksist, telefonski agent, a u prvoj epizodi, to nam je ispričala stomatologinja.

- Jako me smeta kada pacijenti kasne jer, ako jedan kasni, sve će kasniti - rekla je stomatologinja Inga Vučković. Serijal 'Što te tlači moći ćete pratiti na YouTube kanalu 24sata.

A već u srijedu, čeka vas još jedan novi serijal. U serijalu '10 bizarnih pitanja', kroz koji će vas, kao i kroz serijal 'Što te tlači', provesti voditeljica Maria Grigoryan Vučković, profesionalci odgovaraju na često postavljana, ali i čudna i bizarna pitanja. Svoje odgovore dali su nam ginekolog, vizažistica, estetski kirurg...

- Većini se žena u pojedinim situacijama čini kao da je PMS smak svijeta, a pametan muškarac će se u tim trenucima vjerojatno maknuti od žene - rekao nam je Marko Kisić, spec. ginekologije i porodništva u prvoj epizodi koju možete pogledati u srijedu u 17 sati na YouTube kanalu 24sata.

A u subotu, prava poslastica. Ovaj serijal nasmijat će, ali i začuditi sve. Poznate dame s hrvatske scene odlučile su zaviriti u svoje poruke na društvenim mrežama i pročitati nam kakve to ulete dobivaju. Prva epizoda bit će vatrena jer je poruke odlučila pročitati Alex Ognjena.

- Dobijem toliko poruka i ponuda za seks da ih ni ne stignem sve pročitati - rekla je Alex čiji ćete video moći pogledati u subotu.

A što drugo za kraj tjedna, nego - humor. Naš popularni glumac Jan Kerekeš stiže na YouTube kanal 24sata. U serijalu kratkih skečeva, nasmijat će i opustiti ljude uz dobro poznate situacije i likove. Serijal ćete moći pratiti na našem YouTube kanalu.

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.