Video

Komentari 42

Novogodišnji program na YT kanalu 24sata: Koncert Lidije Bačić i najbolje epizode 2021.

Novogodišnji program na YT kanalu 24sata: Koncert Lidije Bačić i najbolje epizode 2021.

Za kraj 2021. godine i početak 2022. godine, na YouTube kanalu 24sata pripremili smo spektakl. Za Silvestrovo uživajte u koncertu Lidije Bačić i prijatelja, a za prvi dan nove godine, u našim najboljim epizodama

Silvestrovo i Nova godina na YouTube kanalu 24sata bit će puna zabavnog sadržaja. Sve počinje 31.12. s koncertom Lidije Bačić i prijatelja. Moći ćete uživati u programu u trajanju od sat vremena, a Lidiji Bačić će se na pozornici pridružiti Mario Roth i grupa Vigor, Ivana Banfić, Denis Dumenčić i Miki Solus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na koncertu će ekskluzivno izvesti duest s Ivanom Banfić 'Flashback' koji izlazi početkom 2022. kao službeni singl i spot novog albuma. Publiku će zabavljati svojim najvećim hitovima, a posebno je nahvalila Maria Rotha.

- Kada smo snimali tu pjesmu 2018. godine, svi su govorili: ‘Predivni osmijesi’. Mario je poznat po lijepom osmijehu i mrdanju bokova - komentirala je Lidija prije nego što joj se na pozornici pridružio Mario Roth.

Lidija je za ovu priliku pripremila i “vatreni” outfit. Uvukla se u crne kožnate hlače, a grudi je prekrila uskim topom i istaknula ih.
Nedavno je ponovno izbacila i “golišavi” kalendar za 2022. godinu, a za potrebe snimanja jedne od fotografija uskočila je u kadu i zavodljivo pozirala okružena pjenom. No nije Lile samo radila na kalendaru prošlih mjeseci. Nedavno je na svom YouTube kanalu predstavila novu pjesmu “Sretan Božić” i tako obradovala obožavatelje. 

A prvog dana 2022. godine za publiku smo pripremili novi spektakl. 2021. godina za 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU bila je bogata vrhunskim video sadržajem. Zato smo za publiku izdvojili najbolje epizode naših najgledanijih serijala.

POGLEDAJTE VIDEO:

U maratonu ćete moći se ponovno prisjetiti kako se Nives Celzijus slupala BMW-om u ogradu u serijalu 'Zvijezde vrište', kako je izgledala spektakularna borba na šibenskoj tvrđavi izveđu Vase Bakočevića i Croate, putopise iz Mozambika, reportažu iz Borova iz serijala 'Napušteno-zapušteno'.

POGLEDAJTE VIDEO:

A neće nedostajati ni humora. Moći ćete uživati u najboljim epizodama serijala 'Kerekesh show', 'Tko je tu lud', 'Eksperiment', ali i u, po mnogima, najzabavnijom epizodi serijala 'Zvijezde vrište' s Milicom Todorović.