Obavijesti

Video

Komentari 249

Ubijen zbog ljubavnog trokuta? 'Glava mu je bila sva krvava...'

Što su motivi ubojstva u Slatini se još nagađa. Prema neslužbenim informacijama ubijeni muškarac bio je u vezi sa suprugom muškarca koji je pucao. Sukob između njih dvojice navodno traje od 2006.

VIDEO

Muškarac je u četvrtak oko 13.30 sati sjedio u tamnocrvenom automobilu Renault Twingo u Ulici Antuna Kovačića u centru Slatine na parkiralištu ispred Javne vatrogasne postrojbe Slatina. Prema prvim informacijama, nogostupom s lijeve strane prišao mu je drugi muškarac na skuteru. Izvadio je revolver te mu kroz bočno staklo automobila u glavu ispalio najmanje dva hica. Nakon što je muškarcu klonula glava, spremio je pištolj u pretinac skutera, skinuo kacigu i ostavio je na skuteru te odšetao. Navodno je preko glavnoga gradskog trga otišao prijaviti u policijsku postaju.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

02:43

- Odmah smo istrčali vidjeti što se događa. Vidjeli smo taj parkirani Renault te kraj njega napušteni skuter. Prvo smo primijetili da je na automobilu razbijeno staklo. Ranjeni muškarac bio je naslonjen na vrata, a krvarilo mu je iz glave. Pozvali smo Hitnu pomoć te smo se spremali zvati policiju. Tad je netko iz obližnjega kafića povikao da je pucač ostavio pištolj i otišao se predati policiju - govorio je Slatinjanin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodao je da ga nisu željeli dirati ni izvlačiti iz automobila do dolaska djelatnika Hitne pomoći.

- Dozivali smo ga, ali nije reagirao. Disao je, ali očito nije bio pri svijesti. Čuo sam da su ga živog prebacili u bolnicu, a što je bilo dalje, ne znam - kazao nam je šokirani očevidac.

Centar Slatine u to je vrijeme vrvio prolaznicima, pa je prava sreća da nitko drugi nije stradao. U blizini pucnjave, doznaje Radio Slatina, bila je i majka s dvoje djece. Svi su se oni sklonili od pucnjave u okolne ugostiteljske objekte.

Muškarca su hitno prevezli u Opću bolnicu Virovitica, gdje je nekoliko sati kasnije preminuo.

Očevid je završen nešto prije 19 sati.

- Upravo smo završili očevid u ovom trenutku mogu reći da je smrtno stradao hrvatski državljanin star 43 godine. U tijeku su daljnje kriminalističke radnje i kako bi utvrdili sve relevantne činjenice o ovome događaju kako bi utvrdili što se konkretno dogodilo – rekao je Darko Žegarac, zamjenik županjskog državnog odvjetnik u Bjelovaru.

Neslužbeno doznajemo da je ubijen Mario Škiljić (43), a osumnjičeni za ubojstvo je M. Č. (38).

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

7
| Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Slatina je u šoku, u tijeku su pripreme za proslavu Dana grada, nitko ne može vjerovati da se nešto tako strašno moglo dogoditi u bijela dana. Tragičan događaj se dogodio ispred zgrade vatrogasaca koji su prvi pritekli u pomoć djelatnicima Hitne pomoći.

– Prvo je došla policija, a zatim Hitna pomoć. Pomogli smo im da iznesu upucanog muškarca iz automobila i položimo na nogostup. Bilo je jako puno krvi, koja mu se slijevala s glave, teško je disao. Čuo sam hropac dok su ga unosili u vozilo Hitne, odmah sam znao da neće završiti dobro – rekao je jedan od vatrogasaca koji je pomagao medicinskom osoblju Hitne.

Što su motivi ubojstva u Slatini se još nagađa. Prema neslužbenim informacijama ubijeni muškarac bio je u vezi sa suprugom muškarca koji je pucao. Sukob između njih dvojice navodno traje od 2006. godine. Mještani pričaju da su obojica oženjeni i da imaju djecu. Ubojica je navodno tijekom cijelog dana tražio ubijenog, i kada mu je netko javio da je on u parkiranom automobilu na parkingu preko puta slatinskog muzeja, dovezao se skuterom. Provezao se nogostupom i stao je s lijeve strane Renaulta Twingo. Kao u kakvom filmu izvadio je pištolj i kroz staklo s udaljenosti od jednog metra ispalio je jedan hitac u glavu muškarca koji je bio sam u automobilu, nakon nekoliko sekundi pucao je ponovo. Postavio je skuter na nogare, pištolj je odložio u pretinac ispod sjedala, zaštitnu kacigu je objesio na lijevi retrovizor i uputio se prema zgradi policije gdje se predao. Što je točan motiv ubojstva biti će utvrđen naknadnim krim izvidima.

U VIDEO VIJESTIMA POGLEDAJTE I:

- Osnovali tko zna koje po redu povjerenstvo za spas imunološkog

- Pakao na Biokovu traje već 11 dana: Vatra uništila šumu i endemske biljke

- Mamić nije odgodio raspravu: Na klupi za svjedoke opet Lovren

- Kakvi ste u vezi? Izgled palca puno otkriva o vašem ljubavnom životu

- Konačan prekid? Dečko ostavio Vlatku zbog kanadske missice

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 249
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang