Video

Komentari 26

Luka Basi: 'Od Lidije Bačić sam naučio da uvijek budem iskren'

Luka Basi: 'Od Lidije Bačić sam naučio da uvijek budem iskren'

Njegovo pravo ime je Matej Prikeržnik, slovenski je pjevač koji se na hrvatskoj sceni proslavio brojnim duetima s najpoznatijim hrvatskim izvođačima

Luka Basi (26) proslavio se duetom kojeg je snimio s Joletom. Poslije pjesme 'Nisam ja od jučer' snimio je duete s Lidijom Bačić, Lanom Jurčević i Markom Škugorom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Velika želja mu je novi duet imati s Jelenom Rozgom jer je smatra prekrasnom osobom i odličnom pjevačicom. Između Lane i Lidije ne može birati, ali Luka Dončić mu je bolji od Daria Šarića.

Iako ima pjesmu 'Istrijanko ružo moja', Dalmacija mu je draža od Istre, a pjesmu je posvetio svim djevojkama koje žive tamo. 

- Lidija Bačić me naučila da uvijek moram biti iskren i opušten, a Lana Jurčević me naučila nekoliko plesnih pokreta - kaže.

Priznao je da mu djevojke ne ulijeću tako često, a Luka je priznao i da je u vezi. 

Marko Škugor i Jole su mu jednako dragi i ne može birati između njih bez obzira što je s Joletom snimio svoj prvi hit koji mu je obilježio karijeru. Priznaje da ga je najviše promijenila pjesma 'Seko moja'. 

Uspomena iz djetinjstva sa svojim sestrama ima jako puno, ali najviše pamti one kada ga sestre zagrle i kažu mu da ga vole. 

Ovaj mladi pjevač se boji visine, ali ako mora birati između skoka s padobranom i bungee jumpinga, od dva zla bira manje, a to je skok s mosta, točnije bungee jumping. 

Crvena boja mu donosi sreću i uvijek je nosi na sebi, čak je i njegova gitara crvena. 

- Na snimanju prvog spota sam imao crvene cipele i od tada sam zaljubljen u tu boju - kaže. 

Pjevač smatra da 50 posto muško-ženskog odnosa čini seks, a ostalih 50 posto romantika. 

Pjevački uzor mu je Oliver Dragojević kojeg sluša od malih nogu i koji je za njega najveći pjevač svih vremena. 

Ostale odgovore na 24 pitanja pogledajte na YouTube kanalu 24 sata.