Obavijesti

Video

Komentari 122

Od vođe radikala do Radeljaka: Dikan grli Ivanu, a ona Šešelja

Od vođe radikala do Radeljaka: Dikan grli Ivanu, a ona Šešelja
13

Iako se Josip Radeljak (74) često na društvenim mrežama hvali svojim domoljubljem, posljednja dva mjeseca druži se s Ivanom, koju su srpski mediji nazivali miljenicom Vojislava Šešelja...

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:04

Ako hoću, imam se pravo slikati i s Hitlerom, rekla nam je Ivana Stanojević.

Iako se Josip Radeljak (74) često na društvenim mrežama hvali svojim domoljubljem, posljednja dva mjeseca druži se s Ivanom, koju su srpski mediji nazivali miljenicom Vojislava Šešelja. U zagrljaju četničkog vojvode pozirala je 2015.

- Da sam znao da imam ovakvu ljepoticu u stranci, puno bih se ranije vratio iz Haaga - rekao je Šešelj tada o Ivani, prema pisanju srpskog tjednika Afera. Vođa radikala Ivani je, nastavlja Afera, ponudio da izabere dužnost koju želi obnašati u njegovoj političkoj stranci, a ona je ponudu odbila.


- Nikad nisam bila u stranci. Možda sam svratila u središte Srpske radikalne stranke, ne znam kojom prilikom sam bila ondje. Živim u Srbiji i sasvim je normalno da se fotografiram s nekim srpskim političarem, baš kao što se vi možete slikati s vašim političarima - objasnila nam je ekonomistica, koja se divila liku i djelu četničkog vojvode, a danas tvrdi da se ne sjeća jesu li se upoznali.

3
| Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

U kakvom je odnosu s Radeljakom, nije nam željela otkriti. Početkom studenog ponosno je prošetala zagrebačkom špicom držeći umirovljenog Dikana pod ruku. Na svom Instagram profilu nerijetko se hvali fotografijama iz stana u kojem Josip Radeljak ugošćuje svoje prijatelje i poznanike na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Dikan je 2008. Jutarnjem listu ispričao kako mu “nije ugodno biti u istoj zgradi sa Srbima”, a na svom je Facebook profilu u nekoliko navrata ismijavao Šešeljeve izjave te isticao svoje domoljublje. 

Radeljak je prije nekoliko dana s Ivanom stigao na dodjelu glumačkih nagrada ‘Najhistrion’, a prijateljima nije želio otkriti u kakvom je odnosu s ekonomisticom. 

7
| Foto: 24sata.hr

Na pitanje je li zaručena, Beograđanka je ostala tajanstvena.

- To je moja stvar. Kod frizera sam, žurim - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:22
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...