Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovako se ponašaju najčešći tipovi kladioničara u Hrvata

Bilo da je riječ o običnom lotu, sportskom klađenju ili bilo kojem drugom vidu igara na sreću, Hrvati u njima uživaju. Iako je kockanje odlika bogatijih zemalja, čini se da ovdje nije bitno koliko se ima, nego da se igra

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Svi se sjećamo kad bi nas djed zvao da ga podsjetimo kojeg smo datuma rođeni, kako bi naš datum rođenja zaokružio na dobitnom listiću lota. A onda smo od starijeg brata naučili kako se obračunava koeficijent na temelju ponuda za prvu rumunjsku košarkašku ligu i zašto baš nju trebamo igrati.

Onda nam je cijela priča uzela i mame i sestre i bake, koje su počele redovito križati brojeve na listiću Eurojackpota. One nas više ne pitaju za rođendane, jer su već puno puta igrale te brojeve, a eto, nikad nisu pogodile nijedan "EuroBroj". Baka se uz to jako naljuti jer zna da je trebala staviti 17 - kao broj kokoši u Ljerkinom kokošinjcu. Lijepo joj je Ljerka rekla.

Svi igrači igara na sreću mogu se svrstati u neki određeni tip. Neki analiziraju svaki čimbenik prije utakmice - vlagu u zraku, ljubavni život igrača i mogućnost nadlijetanja jata ptica nad terenom, koje bi stvorilo sjenu upravo u onu milisekundu kad lopta dolijeće prema golu. Drugi pak spadaju među one koji moraju obići poslovnicu Hrvatske lutrije bar osam puta, otvoriti vrata lijevom rukom i uzeti crnu kemijsku, kako bi im to donijelo sreću, dok treći stoje u kutu i daju drugima "dobitne" savjete.

Naravno, radi se o jako dobroj šali, no znate što se kaže, u svakoj šali je pola istine... U koju vi skupinu spadate? lli brat, kolega, deda?

Ne zaboravite pogledati i najčešće tipove ljudi tijekom veelikih zima...

 

Message