Obavijesti

Video

Komentari 12

Paula Sikirić: 'Ostavljala sam muškarce zbog ružnih stopala'

Paula Sikirić: 'Ostavljala sam muškarce  zbog ružnih stopala'
5

Na poligrafu smo ovaj tjedan ispitivali Paulu Sikirić. Ona je blogerica i influencerica, a na društvenim mrežama se ne srami podijeliti i svoje loše dane. Pogotovo one kad se borila s bulimijom i depresijom

VIDEO

Poligrafsko ispitivanje za poznatu hrvatsku influencericu Paulu Sikirić nije krenulo najbolje. Lagala je već na prvom pitanju. 

- Jeste li nervozni - pitao ju je detektiv, a ona je samouvjereno odgovorila kako nije, a onda ju je krenuo rešetati s pitanjima. Pitao ju je je li ikad kupila pratitelje na Instagramu, a Paulu je to pitanje toliko nasmijalo da je na trenutak zastala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Postoje aplikacije koje vam točno mogu pokazati koji je postotak vaših pratitelja lažno - rekla je. Na Instagramu svakodnevno objavljuje što radi, jede, gdje izlazi i s kim se druži, a smatra da u svijetu društvenih mreža ima puno lažnih prijatelja. 

- Podržavamo jedni druge i ponekad si glumimo prijatelje kako bi zajedno rasli - objasnila je Paula. Nedavno se iz Velike Gorice preselila u Zagreb i nabavila psa kako se ne bi osjećala usamljeno. Obožava modu, a svoje kombinacije nerijetko dijeli s fanovima. 

Pokretanje videa...

01:17

- Jeste li ikad potrošili više od 10.000 kuna u shoppingu - pitao ju je detektiv, a Paula nije dvojila ni sekunde. Slično se dogodilo i kad ju je pitao sluša li narodnjake. 

Tvrdi da je ostavljala muškarce zbog ružnih stopala, no 'točan' odgovor na to pitanje dat će jedino poligraf. 

- Kod muškaraca mi smeta i kad ne spuste dasku na WC-u, kad ostavljaju dlake po stanu... - dodala je. Ne sjeća se da ju je itko u životu odbio za spoj, ali se sjeća kako u osnovnoj i srednjoj školi nije bila popularna. 

- Nikad me nisu voljeli. Uglavnom su bile u pitanju djevojke. Kao klinku su me zvali na telefon sa skrivenih brojeva, zvonili mi na portafon... - prisjetila se. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

09:41

Poligraf s jednom od najpopularnijih hrvatskih Influencerica pogledajte na YouTube kanalu 24sata i ne zaboravite nas zapratiti!

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang