Paula Sikirić: 'Ostavljala sam muškarce zbog ružnih stopala' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 12

Paula Sikirić: 'Ostavljala sam muškarce zbog ružnih stopala'

Paula Sikirić: 'Ostavljala sam muškarce  zbog ružnih stopala'
5

Na poligrafu smo ovaj tjedan ispitivali Paulu Sikirić. Ona je blogerica i influencerica, a na društvenim mrežama se ne srami podijeliti i svoje loše dane. Pogotovo one kad se borila s bulimijom i depresijom

VIDEO

Poligrafsko ispitivanje za poznatu hrvatsku influencericu Paulu Sikirić nije krenulo najbolje. Lagala je već na prvom pitanju. 

- Jeste li nervozni - pitao ju je detektiv, a ona je samouvjereno odgovorila kako nije, a onda ju je krenuo rešetati s pitanjima. Pitao ju je je li ikad kupila pratitelje na Instagramu, a Paulu je to pitanje toliko nasmijalo da je na trenutak zastala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Postoje aplikacije koje vam točno mogu pokazati koji je postotak vaših pratitelja lažno - rekla je. Na Instagramu svakodnevno objavljuje što radi, jede, gdje izlazi i s kim se druži, a smatra da u svijetu društvenih mreža ima puno lažnih prijatelja. 

- Podržavamo jedni druge i ponekad si glumimo prijatelje kako bi zajedno rasli - objasnila je Paula. Nedavno se iz Velike Gorice preselila u Zagreb i nabavila psa kako se ne bi osjećala usamljeno. Obožava modu, a svoje kombinacije nerijetko dijeli s fanovima. 

Pokretanje videa...

01:17

- Jeste li ikad potrošili više od 10.000 kuna u shoppingu - pitao ju je detektiv, a Paula nije dvojila ni sekunde. Slično se dogodilo i kad ju je pitao sluša li narodnjake. 

Tvrdi da je ostavljala muškarce zbog ružnih stopala, no 'točan' odgovor na to pitanje dat će jedino poligraf. 

- Kod muškaraca mi smeta i kad ne spuste dasku na WC-u, kad ostavljaju dlake po stanu... - dodala je. Ne sjeća se da ju je itko u životu odbio za spoj, ali se sjeća kako u osnovnoj i srednjoj školi nije bila popularna. 

- Nikad me nisu voljeli. Uglavnom su bile u pitanju djevojke. Kao klinku su me zvali na telefon sa skrivenih brojeva, zvonili mi na portafon... - prisjetila se. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

09:41

Poligraf s jednom od najpopularnijih hrvatskih Influencerica pogledajte na YouTube kanalu 24sata i ne zaboravite nas zapratiti!

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura