Obavijesti

Video

Komentari 16

Pink Panterica Olivera Ćirković poslala poruku roditeljima BBB-a: 'Ne plaćajte odvjetnike'

Pink Panterica Olivera Ćirković poslala poruku roditeljima BBB-a: 'Ne plaćajte odvjetnike'

Bivša šefica bande i zatvorenica grčkog zatvora, Olivera Ćirković, prisjetila se dana iza rešetaka te poslala poruku Bad Blue Boysima i njihovim roditeljima. Pogledajte video na YouTubeu i Videoteci 24sata

VIDEO

Kad se sjetim kriminala, sjetim se i nekih lijepih trenutaka kada smo oteli neko blago i zagrlili se kao prvaci Europe i radujemo se silno, rekla je Olivera Ćirković, bivša šefica bande, poznatija i kao Pink Panterica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Olivera Ćirković prije više od 10 godina pobjegla je iz grčkog zatvora. Bila je osuđena na ukupno 30 godina zatvora, od čega je odslužila sedam i pol godina i nakon toga počela živjeti 'normalnim' životom. Danas je spisateljica i autorica četiri nastavka 'Ja, Pink Panter'. Po struci je ekonomistica, ali priznaje uvijek se bavila samo svojom ekonomijom. 

Kaznu je odslužila zbog višegodišnje pljačke svoje bande u Grčkoj čija je bila organizatorica. 

Osijek: Promocija knjige Ja Pink Panter

- Nisam pljačkala po rodnoj Srbiji jer je siromašna, jadna. A i zato da budem slobodna u svojoj zemlji i da se osjećam kao carica - priznaje Olivera. 

Bez obzira na sav stres vezan uz Grčku i daje tvrdi da je Grčka najljepša zemlja na svijetu, ali njihovo pravosuđe je komplicirano zbog čega je poslala poruku roditeljima uhićenih navijača Dinama - Bad Blue Boysa. 

- Roditelji neka im šalju novac umjesto da plaćaju skupe odvjetnike jer nedo' Bog da ti treba odvjetnik ili liječnik, u cijelom svijetu, ne samo u Grčkoj. Moraju biti strpljivi jer će sigurno od njih 100, 70 biti pušteno - rekla je Olivera. 

Zagreb: Olivera Ćirković potpisivala svoju knjigu "Ja, Pink Panther"

Najgore sjećanje iz zatvora nisu joj ozljede, već omalovažavanje. Prisjetila se kako je završila u ćeliji bez mogućnosti da se javi sinu. 

- Dolazim sa suda u taj policijski pritvor i policajac me počinje pretraživati i pipati, a po zakonu to treba raditi ženska osoba. Ja sam, naravno, reagirala kao lav, a on me zaključao, a sin me čeka da mu se javim i sin mi je mali - podijelila je Olivera svoju rastresenost.

A pitali smo ju i što bi radila da se nije bavila kriminalom. 

- Vjerojatno bih vodila neki privatni biznis. Imam taj neki gen. Ja sam lovac na novac po rođenju - iskreno je odgovorila Olivera. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata, a isječke pratite na Facebooku, Instagramu i TikToku 24sata.

Pogledajte video: 

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’
MOJ PUT

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’

Danijela Ostojić klinički je psiholog, a nama je ispričala kako se počela baviti ovim poslom i što ju je privuklo tome. Pogledajte video i saznajte što je još rekla na temu mentalnog zdravlja

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom