Video

Komentari 57

Pjevačica Zsa Zsa: Za karijeru se baš nikad ne bih skinula gola

Pjevačica Zsa Zsa: Za karijeru se baš nikad ne bih skinula gola

Pjevačica Zsa Zsa u intervjuu '24 pitanja' za YouTube kanal 24sata zapjevala nam je svoj božićni hit. Ove godine nema pjesmu za blagdane, ali se prisjetila dueta kojeg je snimila s Hiljsonom Mandelom

Nemojte me pitati da biram između Kedže i Hiljsona. Jao moram li reći? Okej, trenutačno mi je bolji duet s Hiljsonom jer bih voljela raditi takvu vrstu glazbe. Super nam je bilo. Spontano, veselo. On je jako kreativan lik i jako je emotivac. Mislila sam da nećemo imati o čemu pričati, a zapravo smo oboje umjetničke duše. Kliknuli smo i evo - danas imamo pjesmu, rekla je pjevačica Zsa Zsa o svom posljednjem hitu 'Ova ljubav'.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA ZSA ZSOM:

Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, počela je tako što je pjevala prateće vokale Željku Bebeku i Ivani Kindl, no odlučila je okrenuti ploču. 

- Cijeli život sam sanjala biti pjevačica, solo ispred publike. Došlo je vrijeme za to - rekla je. Na sceni je već nekoliko godina, a kaže kako polagano ide onamo gdje si je i zacrtala. Ipak, neke granice postoje, a za karijeru se nikada ne bi skinula gola. 

- Padovi su kad mislim da mi pjesma nije uspjela onako kako sam ja to očekivala. Sve je to put prema gore - rekla je. Ove godine nije snimila božićni hit, no prisjetila se onog koji je prije dvije godine izašao u suradnji s JoomBoosom. 

- Pjesma ‘Božić je’ moja autorska pjesma i na nju sam jako ponosna - rekla je. Na 24sata YouTube kanalu bila je prva gošća serijala 'Zvijezde vrište'. Juraj Šebalj ju je 'provozao', a Zsa Zsa rado priča o toj avanturi.

- Rekla sam mu da me drugi put zove na nešto malo izazovnije i brže. Pripremali su me na vrištanje, toliko jako da me bilo strah doći na poligon. Nadam se da će me zvati na nešto malo hrabrije, muškije - rekla je u šali. Ipak, na nešto odvažnije, primjerice skok iz aviona u tandemu, ne bi išla zbog dečka. Kaže kako joj brani takve pothvate jer se boji za njezinu sigurnost. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Dečka skrivam kao zmija noge, zato jer je moj - našalila se Zsa Zsa. Željela bi se uskoro preseliti u London ili New York, a onda se vratiti u Varaždin. 

- Najprirodnija sam ujutro kad se probudim raščupana, sjednem za računalo i pišem pjesme - rekla je. A što kaže o šuškanju u glasu?

- Ne mogu to kontrolirati, užasno me živcira i nisam to uopće shvaćala do nedavno kad su mi ljudi počeli govoriti ‘jao, kako slatko’ - rekla je. 

Cijeli intervju sa Zsa Zsom pogledajte na YouTube kanalu 24sata.