Obavijesti

Video

Komentari 7

Poznati hrvatski influencer Marko otkrio: 'Dobar sam u krevetu i za to imam pokriće'

Poznati hrvatski influencer Marko otkrio: 'Dobar sam u krevetu i za to imam pokriće'
1

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA donosi vam novu epizodu Poligrafa u kojoj je gost YouTuber i bivši član JoomBoosa Marko Vuletić. Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte koji su ga odgovori 'razotkrili'.

VIDEO

Živite li isključivo od društvenih mreža? Postoje li domaći Youtuberi s kojima nikada ne biste surađivali? Biste li ponovno surađivali s Emom Luketin? Je li vam žao što više niste član JoomBoosa? Smatrate li xniks2x dobrom pjevačicom? Jeste li ikad imali one night stand? Biste li za sebe rekli da ste dobar u krevetu? Smatrate li se pravom divom? Na sva ta pitanja spremno je odgovarao Marko Vuletić, no jesu li svi odgovori istiniti pogledajte u najnovijoj epizodi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: 

Na početku ispitivanja Vuletić je priznao da nema drugih prihoda osim društvenih mreža, mercha - serije vlastitih majica i, kako kaže, 'igranja s kripto valutama'. 

- Cilj mi je u godinu i pol dana kupiti neki stan - rekao je.

Priznao je i da postoje domaći YouTuberi s čijim se stavovima ne slaže pa s njima ne bi nikada surađivao, jedna od njih je i Ema Luketin zbog koje se Vuletić prvi put 'zacrvenio' na Poligrafu. 

- Volio bih razriješiti nešto što do sada nisam imao priliku - otkrio je da između njega i Eme postoje nesuglasice. 

Neugodna atmosfera počela je tinjati na pitanju je li xniks2x dobra pjevačica. 

- Mislim da je i ona sama svjesna da to može puno bolje i da joj treba škole - odgovorio je Marko, te dodao:

- Ja se ne bavim pjevanjem, kao što vidite, puca mi glas još uvijek. U pubertetu sam s 22! 

Inspektor je nastavio s 'neugodnjakom'. Najavio je da kreću 'ozbiljnije teme' i pitao Marka je li ikada imao 'one night stand'- odnos na jednu noć. Odmah je odgovorio da nije.

- Ništa sa totalno nepoznatim ljudima! - rekao je.

Otkrio je da o nekim temama ima tvrde stavove i to ne želi promijeniti, a s crvenilom u licu priznao je da smatra da je dobar u krevetu i da za to uvijek ima 'pokriće'.

- Ja volim provjeriti jesmo li svi zadovoljni u odnosima - otkrio je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

Smatrate li se pravom divom posljednje je pitanje u ovotjednom Poligrafu, a kako je Vuletić odgovorio i je li odgovor točan provjerite u petak u 12 na našem YouTube kanalu i Videoteci 24sata, a mi znamo da smo ga dobro preznojili. Provjerite zašto!

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode