Obavijesti

Video

Komentari 0

POŽURI I OSVOJI 50.000 EURA: Prijave za Superstar hit show otvorene su još samo 4 dana!

POŽURI I OSVOJI 50.000 EURA: Prijave za Superstar hit show otvorene su još samo 4 dana!

Prijave za Superstar, novi hit glazbeni show RTL Televizije, traju još samo četiri dana! Ukoliko se još uvijek niste prijavili, požurite i ne propustite priliku postati nova glazbena zvijezda

VIDEO

Prijave za novi glazbeni show završavaju u nedjelju, 30. travnja 2023. Ukoliko volite pjevati i svoj talent želite pokazati pred poznatim žirijem i na velikoj pozornici, ne propustite priliku i prijavite se na Superstar.

Superstar Croatia najnoviji je glazbeni show, a prijave na ovo hit glazbeno natjecanje već su odavno aktivne! Superstar traži novu pjevačku zvijezdu koja želi osvojiti srca publike diljem regije, pobijediti i osvojiti nagradu vrijednu čak 50.000 eura! Prijaviti se možete OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO:

Franšiza originalnog naziva ‘Idols’ globalni je hit i jedan od najuspješnijih zabavnih formata u povijesti televizije, a Superstar Croatia njegova je regionalna verzija koja traži pjevačke zvijezde na području Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Inačice Superstar showa producirane su u 56 zemalja diljem svijeta, od SAD-a i Velike Britanije, na Filipinima, u Brazilu, na Maldivima, a više od 3,2 milijarde ljudi u 150 zemalja svijeta gledalo je bar jednu sezonu ovog popularnog natjecanja.

Iz „Američkog idola“ poniknuli su Jennifer Hudson, Adam Lambert i Kelly Clarkson, koji su ostvarili svjetske karijere. Popularni pjevački show u Hrvatskoj je poznat pod nazivom „Hrvatska traži zvijezdu“, a tri uspješne sezone prikazivale su se od 2009. do 2011. godine.

%3Cscript%20async%20src%3D%22https%3A%2F%2Fwww.tiktok.com%2Fembed.js%22%3E%3C%2Fscript%3E

Ako i ti želiš napokon pustiti svoj glas i pokazati svima svoje pjevačke sposobnosti, ne čekaj više ni trenutka - prijavi se što prije na Superstar Croatia glazbeni show OVDJE! Osim što možeš postati nova regionalna glazbena zvijezda, pobjednik ili pobjednica Superstar showa osvaja nagradu vrijednu vrtoglavih 50 tisuća eura!

%3Cscript%20async%20src%3D%22%2F%2Fwww.instagram.com%2Fembed.js%22%3E%3C%2Fscript%3E

Kako se prijaviti na Superstar Croatia glazbeni show:

  • Prije nego što kreneš pobrini se da imaš pripremljenu vlastitu fotografiju i videosnimku
  • Ispuni obrazac sa svojim osobnim podacima na ovom linku!
  • Uploadaj svoju fotografiju i videosnimku sebe kako pjevaš u zadnjem koraku i klikni 'Završi prijavu'
  • Ako ti je lakše, možeš se javiti i direktno u inbox na Superstar Instagramu ili Superstar TikToku, pa ćemo ti mi pomoći ispuniti prijavu!
  • Prijaviti se mogu svi stariji od 15 godina iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno