Video

Komentari 16

Praščića mama ostavila sat nakon rođenja, jedva ga spasili

Praščića mama ostavila sat nakon rođenja, jedva ga spasili

Kuda idu male 'divlje' svinje? Ovo je priča o malom Pistachiju. Današnjem jednogodišnjem borcu kojem se svijet okrenuo naglavačke od samog početka

Nakon svega sat vremena od dolaska na svijet, beba Pistachio ostao je sam. Njegova majka, rasplodna krmača više puta je donosila male praščiće na svijet, a pri kraju svog životnog vijeka, prije nego li je svijet stigao upoznati Pistachija, razboljela se i oslijepila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Uspjela se oprasiti, a svinjica je spašena nakon poziva farmera, vlasnika krmače, koji nije primjetio da mu ona nosi 12 mladih. Od svih mladih, na životu je ostao samo Pistachio. Malenom i samom Pistachiju sudbina nije dodijelila dobre karte. No, sreća se okrenula i u njegovu korist jer je na kraju završio na farmi u udruzi Rancho Relaxo u američkom New Jerseyju.

Malo ljubavi i nježnosti našao je u rukama udomiteljice Caitlin Cimini koja ga je objeručke prihvatila. Udruga za udomljavanje životinja, osim za Pistachia, brine i o kokoški Esmeraldi, puranu Parisu, kozi Ronu... Najboljeg prijatelja Pistachio je pronašao u psiću CJ-u s kojim se zajedno svaki dan igra.