Obavijesti

Video

Komentari 47

Proslavili su 60 godina braka: Svi trenuci s njim su mi dragi

Meni su svi trenuci provedeni s njim dragi. Mislim da je to dobar recept za sve današnje brakove - mir u kući, lijepi dogovor oko svega i to je to – kazala je Rada

VIDEO

Nikad se nismo svađali ni tukli i uvijek smo se sve dogovarali, uglas kažu supružnici Rada (78) i Dragomir (80) Čugalj iz Kutine. U nedjelju su obilježili 60 godina braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Zajedno su odrastali i čuvali ovce, a upravo se tako rodila i ljubav. Hodali su godinu dana, a Dragomir s osmijehom kaže kako su se u tom razdoblju “isprobavali”.

- Nama je uvijek bilo lijepo, a nakon hodanja uslijedio je brak. Sretni smo zajedno i dan-danas. Imamo dvije kćeri, četvero unučadi, pet praunučadi i šesto je na putu – kažu supružnici Čugalj koji u Kutini žive otkad su se vjenčali. Rada je godinama radila kao spremačica u lokalnoj školi, a Dragomir je bio portir.

- Meni su svi trenuci provedeni s njim dragi i nemam niti jedan koji posebno odskače. Mislim da je to dobar recept za sve današnje brakove - mir u kući, lijepi dogovor oko svega i to je to – kazala je Rada.

godissnjica godissnjica godissnjica
9
| Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija

Nikad nije nečija bila zadnja, a život koji su sagradili nastao je zahvaljujući zajedničkom trudu, toleranciji i razgovoru. Za proslavu godišnjice s veseljem su pripremili janjetinu, odojka, salate i kolače, a rođaci su im pripremili i nekoliko torti.

Posebno ih raduje što su okupili obitelj i prijatelje, jer na proslavu ih je stiglo oko 50 iz svih krajeva cijele Hrvatske, a bilo je gostiju čak i iz i inozemstva.

- Mi smo među rijetkim sretnicima koji su doživjeli toliko. Znamo puno parova gdje je jedan od njih umro, otišao prije drugoga. Tim više cijenimo našu sreću – rekli su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'
24 PITANJA

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'

Reper Corona otkrio nam je kako je njegova suradnja s Rimskim bazirana prvenstvu i da uskoro izbacuju zajednički album. Otkrio nam je i detalje o privatnom i poslovnom životu. Pogledajte 24 pitanja na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin