Obavijesti

Video

Komentari 11

Rene i Anđelka snimali reklamu za deku: Ona je glumila model dok ju je on pokrivao na kauču

Rene i Anđelka snimali reklamu za deku: Ona je glumila model dok ju je on pokrivao na kauču
2

Nakon Mile Elegović u prvoj sezoni 'Eksperimenta', Rene Bitorajac je u drugoj sezoni 'zatočen' s Anđelkom Prpić. Kao novi zadatak, morali su snimiti reklamu za deku, a nagrada je za njih zlata vrijedna. Pogledajte

VIDEO

Dragi naš eksperimentalni paru, zadaci su sve ozbiljniji i odgovorniji. U vašem paketu je deka proizvođača 'Meke deke' iz Vrbovskog. Vaš je zadatak napraviti lijepu i kupcima privlačnu reklamu za ovaj proizvod, pročitao je Rene Bitorajac novi produkcijski zadatak u novoj sezoni 'Eksperimenta' u kojoj je, ove godine, 'zatočen' s Anđelkom Prpić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon uspješne prve sezone i nakon što je Rene izdržao šest mjeseci u istom stanu s Milom Elegović, vrijeme je za promjene. Eksperiment je postao internacionalan. Rene i Anđelka moraju izdržati šest mjeseci zatvoreni u istom stanu, moraju obavljati razne izazove, a sve to kako bi na kraju osvojili 100.000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što su u prvoj epizodi uspješno savladali jezične barijere, novi zadatak, odnosno snimanje reklame, ako bude uspješno, skratit će im zajednički boravak u 'Eksperimentu' za tri dana.

- Imamo reklamu! Ti ležiš, pokrivena si dekom i poslije je operemo. Ovi ne da će nam oduzeti tri dana, nego će nam dodati još 30 dana  - ironično je rekao Rene Anđelki na njezinu prvotnu ideju.

Nakon što su počeli više razmišljati, na pamet im je počelo padati sve više ideja. Rene je smislio kako će Anđelka biti model i kako će deki dodati još više funkcija.

- Uvjerit ćemo ih da je idealna za svakodnevnu upotrebu - rekao je Rene, a onda su se bacili na snimanje reklame.

Dok se Anđelka u reklami senzualno pokrivala dekom, slagala je, nosila po stanu, koristila je za piknik, a njome se i hladila, ali i ugasila požar, Rene je čitao voice over.

- Ova dekica idealan je poklon za vaše najmilije, a može poslužiti i kao jastuk, kao tepih ili čak kao svečani stolnjak. Meka deka - 'Nikad mekša, nikad dekša' - govorio je Rene.

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

Kako je ispala njihova reklama, pogledajte u novoj epizodi 'Eksperimenta'. Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković