Video

Komentari 0

Sada je sve na vama! Koja će obitelj iz showa 'Tko mi bolje kuha?' osvojiti 10.000 kuna?

Sada je sve na vama! Koja će obitelj iz showa 'Tko mi bolje kuha?' osvojiti 10.000 kuna?

Završila je prva sezona showa 'Tko mi bolje kuha?' na YouTube kanalu 24sata. Sada je sve na vama da u anketi odlučite koja će obitelj osvojiti 10.000 kuna!

Nakon emitiranih osam epizoda prve sezone serijala 'Tko mi bolje kuha?', na gledateljima je odluka tko će osvojiti 10.000 kuna. U anketi na kraju članka možete glasovati za svoje favorite od 28.7. do 8.8. do 12 sati.

1. IVAN, NIKOLINA I ANA

U prvoj epizodi, svekrva Ana i buduća snaha Nikolina kuhale su za svog Ivana. Tijekom kuhanja, došlo je i do rasprave jer je svekrva poručila snahi da je vrijeme da se uda i rodi.

2. IVANA, ANTE I BRANKO

U drugoj epizodi, dečko Ante i otac Branko kuhali su za svoju djevojku, odnosno kći Ivanu. Već na samom početku su se osjetile tenzije jer je punac Branko, koji je vegetarijanac, rekao Anti da ako s Ivanom dobije dijete, da će ono morati biti vegetarijanci.

3. DORJAN, SANJA I MARINA

Žestoki okršaj svekrve Marine i buduće snahe Sanja vodio se u trećoj epizodi. Sanja je Marini poručila da je 'stara koza', a ona joj je uzvratila da je 'sponzoruša'. Je li sve dobro završilo, saznajte u epizodi.

4. DORA, OZREN I SILVIO

U epizodi s najviše smijeha, kuhali su Ozren i Silvio. Iako su se dosta zabavljali i morali impresionirati Doru, punac Silvio je ipak poručio kako on vodi glavnu riječ u odnosu sa zetom Ozrenom.

5. DAVID, NINA I SANDRA

U petoj epizodi, svekrva Nina je 'poludjela' na svoju buduću snahu Sandru jer joj je otvarala pećnicu. Je li otvaranje pećnice presudilo u izboru pobjednice, saznajte u videu.

6. DENIS, RUŽA I NELA

Ruža i Nela dosta su mirno kuhale, ali ipak je došlo i do male rasprave kada je Nela rekla da prije želi imati karijeru, a tek onda roditi i udati se, što je iznenadilo Ružu.

7. KRUNOSLAV, MARTINA I MIRJANA

U pretposljednjoj epizodi prve sezone, kuhale su snaha Martina i njezina buduća svekrva Mirjana. U jednom trenutku, Martina je kao znak isprike donijela makovnjaču koja se nije svidjela Mirjani pa ju je ispljunula.

8. NIKA, STIPE I OGNJEN

U zadnjoj epizodi prve sezone, zet Stipe i budući punac Ognjen, kuhali su za svoju Niku. Kuhanje je prošlo poprilično mirno, a tko je bolje pripremio odabrano jelo, saznajte u epizodi.

U anketi koja se nalazi pred vama možete glasovati za svog favorita. Svoj glas možete dati od 28.7. do 8.8. točno u 12 sati kada će se anketa automatski zatvoriti, a pobjednik će biti objavljen u članku na 24sata.hr.

GLASUJ ZA SVOG FAVORITA

POGLEDAJTE VIDEO: