Video

Komentari 0

Saša Lozar: 'S Lukom Bulićem imam 'X faktor' za zafrkanciju'

Saša Lozar: 'S Lukom Bulićem imam 'X faktor' za zafrkanciju'

Svoju karijeru je započeo još 2003. godine u talent showu 'Story Super Nova' gdje je osvojio drugo mjesto. Javnosti je poznat i kao pobjednik zabavne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'

Saša Lozar (39) prvi put se u javnosti pojavio 1992. godine u poznatom 'Turbo limach showu' gdje je u finalu izgubio od Renate Sabljak, danas nagrađivane hrvatske glumice. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

No, svoju profesionalnu karijeru pjevača započeo je 2003. godine u showu 'Story Super Nova' gdje je zauzeo visoko drugo mjesto. 

- Ovaj talent show mi je pomogao da ljudi vide moj talent i da upoznaju moju osobnost - kaže Lozar. 

U showu se sprijateljio s Damirom Kedžom i Tinom Samardžićem, te je odmah iste godine osnovan prvi hrvatski boy bend 'Saša, Tin i Kedžo'. Pjesmu '365' i danas pjevaju sve generacije. 

- Da nisam postao pjevač bi bih propalica - u šali kaže Lozar. 

Saša je već 14 godina u braku sa svojom suprugom Martinom s kojom ima 11-godišnju kćer Evu. 

- Supruga me na prvu osvojila tijelom i izgledom, a onda karakterom - kaže pjevač kroz smijeh. 

S kćerkicom Evom obožava provoditi svaki svoj slobodan trenutak, a nekada je čak vodi sa sobom u radijski eter da mu pomogne voditi emisiju. 

Na društvenim mrežama Sašu Lozara i Luku Bulića možemo često vidjeti odjevene u žene, Lijanu i Dafinku. Do ideje je došlo još tijekom sudjelovanja u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

- Teže mi je šminkati se nego nositi štikle, jer šminkanje duže traje - kaže Lozar za razliku od Bulića koji smatra da je nošenje štikli mučenje. 

Obožavatelji ga i danas stalno pitaju kada će se ponovno okupiti boy bend i zapjevati uživo '365', pjevač kaže kako je i njemu želja da se to dogodi i da se nada kako će se to ostvariti u skoroj budućnosti. 

Sašin glas možemo čuti i na radiju u ulozi voditelja, a otkrio nam je kako su mu najneugodnije situacije u eteru uživo bile kada je rekao ime krive radio postaje te kada je opsovao. 

Za sebe kaže da je sitničav i da u svakom trenutku sve vidi i čuje. 

- Primjećujem sve detalje, jednostavno imam oko za to - priča. 

Saša nerijetko govori koliko uživa u hrani, a supruga Martina hvali njegove kulinarske vještine. Osim što dobro kuha on i dobro pleše, a omiljeni ples mu je rumba. 

- Plesati je super i rado se sjetim svojih nastupa u emisiji 'Ples sa zvijezdama', ulazak u finale mi je bio veliki uspjeh - priznaje.

Iako je veliki gurman, prije ljeta je pazi na prehranu i vježba kako bi održao svoju vitku liniju za plažu. 

Ostale odgovore Saše Lozara na 24 pitanja pogledajte na YouTube kanalu 24sata.