Video

Komentari 1

Saznali na spoju da su rođeni na isti dan, a na kraju joj priznao: 'Volio bih se družiti s tobom...'

Saznali na spoju da su rođeni na isti dan, a na kraju joj priznao: 'Volio bih se družiti s tobom...'

Hoće li im pomoći to što su rođeni na isti dan i to što prije spoja imaju tremu? Saznat ćemo u novoj epizodi 'Spoja na slijepo' gdje je naša voditeljica i seksologinja spojila Ognjen i Doru

Ljubav se gradi na kompromisu i povjerenju. To je nešto što na što ja uvijek stavljam bitno značenje i mislim da bez toga nema ljubavi, rekla je Dora (23), nova kandidatkinja serijala 'Spoj na slijepo'. Nju je naša voditeljica i seksologinja, Marina Krleža, odlučila spojiti s glumcem Ognjenom (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Ušli su u studio, odvojeni pregradom tako da se ne mogu vidjet i počeli s upoznavanjem. Na samom startu su nasmijali jedno drugoga jer su shvatili su da su rođeni na isti dan. Složili su se i u tome da im je jako nezgodno komunicirati dok se ne vide.

Nakon što smo im maknuli pregrade i prvi put se vidjeli oči u oči, pripremili smo im i zdjelicu iz koje su izvlačili pitanja koja su postavljali jedno drugome.

- Inače sam vesela i vedra osoba, ali bolje da me netko ne prevari. Kada se jako naljutim, bolje da nekoga nema - objasnila je Dora na pitanju o prevari.

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU:

Nakon što su se još više s pitanjima opustili, ispričali su jedno drugome i anegdote iz izlazaka. Dora je tom prilikom ispričala Ognjenu svoju anegdotu s maturalca.

- Bili smo u Italiji. Bili smo u parku, ali okolo su bili hoteli i netko je zvao policiju. Vidjela sam ih kako dolaze i počeli smo bježati. Moj prijatelj je policiji rekao da je to tradicija u Hrvatskoj - ispričala je Dora i nasmijala Ognjena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su odradili sva pitanja, Ognjen je zaključio:

- Meni je bilo lijepo. Mislim da si jako komunikativna i društvena osoba. Volio bih se sigurno s tobom družiti - rekao je Ognjen Dori.

A hoće li izaći na drugi spoj, saznajte u novoj epizodi. Serijal 'Spoj na slijepo' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.