Obavijesti

Video

Komentari 33

Seksi Lille postala glumica na setu 'Firme': Bilo je baš odlično!

Seksi Lille postala glumica na setu 'Firme': Bilo je baš odlično!
5

Lidija Bačić nedavno je izbacila novi album 'Revolucija', a uskoro će se pojaviti u jednoj od epizoda 'Firme', novog serijala 24sata oriđiđi produkcije. Evo što iskusniji kolege glumci sa seta kažu o suradnji s njom

VIDEO

Bilo je baš odlično. Trema nije postojala. Ekipa je bila odlična, kao i energija. Drago mi je da sam bila gošća, rekla je nakon snimanja Lidija Bačić. Pojavljuje se u jednoj od epizoda 'Firme', novog serijala 24sata oriđiđi produkcije koji možete pratiti na svim našim platformama - YouTube, Facebook, Instagram, 24sata.hr i Tik Tok. Pjevačica tumači samu sebe tako da se nije morala puno pripremati za set. Iskusniji glumci iz serijala, pohvalili su njezin angažman.

POGLEDAJTE 1. EPIZODU NOVOG SERIJALA 24SATA ORIĐIĐI PRODUKCIJE - 'FIRMA':

 - Lille nije bila loša. Dala se maksimalno u zadatak i mislim da će biti super! - rekao je glumac Marko Braić, koji igra ulogu tihog i plašljivog Lovre. Njegov kolega Zoran Pribičević, u seriji sveznajući šef, našalio se oko Lidijine glume.

- Želite iskreno ili da muljam? A gledajte, uz puno rada i uz moje pravilno vodstvo, dalo bi se to fino izbrusiti - rekao je. Najbitnija u svemu je riječ redatelja Igora Barberića koji smatra da je za tu epizodu 'Firme' Lille bila pun pogodak.

- Teško je pričati o epizodi i njezinom pojavljivanju u istoj a da ne otkrijemo o čemu se radi. Lidija je bila jako profesionalna i odradila je svoj dio kako treba. Za sada samo to, a na vama je da pogledate epizodu - rekao je.

Pjevačica svakako pomiče granice te je nedavno šokirala s naslovnicom novog albuma 'Revolucija'. Na sebi nema odjeću već ljepljivu traku s kojom pokriva intimne dijelove.

- Album 'Revolucija' je definitivno moj najbolji potez u karijeri. To je priča koju smo gradili moj producent Fayo i ja. Različitim stilovima pjesama pokazujemo sav moj dijapazon - rekla je.

POGLEDAJTE 'FIRMU': Ono kad dolazi strani investitor

Pokretanje videa...

Firma | Ono kad dolazi strani investitor 06:07

Serijal 'Firma' dio je jesenske sheme 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE. Pratite nas na YouTube kanalu 24sata,Facebooku 24sata, na 24sata.hr, a kratke isječke iz serijala gledajte na Instagramu i Tik Toku.

A DOK LILLE ČEKATE U 'FIRMI', POGLEDAJTE NJEZINU LUDU VOŽNJU SA ŠEBALJEM: 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić