Video

Komentari 17

Sin Ivane Plechinger: 'Izbjegao sam smrt i kupio novi život'

Sin Ivane Plechinger: 'Izbjegao sam smrt i kupio novi život'

Sin Ivane Plechinger, YouTuber Jan Kovačić, progovorio je o detaljima prometne nesreće u kojoj je nastradao početkom mjeseca srpnja. Jan je zbog zadobivenih ozljeda na kućnoj njezi, no osmijeh ne skida s lica...

Prošlo je skoro mjesec dana od kada je sin Ivane Plechinger, Jan Kovačić (19) doživio prometnu nesreću i završio u bolnici. Petak 8. srpnja, bio je koban za mladog Jana kojeg je na pješačkom prijelazu udario policijski automobil i nosio ga trideset metara.

Iako nije dobio nikakve po život opasne ozljede, na kućnoj je njezi kako bi se oporavio do kraja. Emotivnu ispovijest oko cijele prometne nesreće Jan je podijelio na YouTube kanalu JoomBoos, te otkrio detalje koji su mnoge zanimali. 

- Vozio sam se tramvajem prema Jarunu. Išao sam prijateljici na školsku priredbu. Izašao sam na tramvajskoj stanici i nakon toga se više ničeg ne sjećam - objasnio je Jan i nadodao kako se ne sjeća trenutka kada je prelazio cestu, pa ni kada se cijela nesreća dogodila. 

- Neki kažu da sam prelazio na crveno svjetlo, neki na zeleno, no to vjerojatno nikada neću saznati - izjavio je Jan. Policijski automobil udario ga je brzinom od 60 kilometara na sat i "provozao" sljedećih 30 metara. 

Mladi YouTuber je prilikom nesreće zadobio vanjski prijelom potkoljenice, slomio je lopaticu, a šivan je na nekoliko mjesta na tijelu: rukama, glavi, nozi i vratu. 

- Radi se o sreći u kojoj smo saznali koliko je naše dijete voljeno, zaštićeno i jako. Zahvalila sam Bogu što nam ga je čuvao, jer znam da je - izjavila je njegova majka Ivana Plechinger, te nadodala:

- Život te slomi, da bi te temeljitije izgradio.