Obavijesti

Video

Komentari 204

Slavonka uhodila dečka: 'Varao me, a kondome skrivao u gumi'

Slavonku je varao muž, a kasnije i drugi partner. Kao iskusna detektivka pratila ih je i skupljala dokaze. Prvog su odale poruke na mobitelu pa ga je pratila s perikom na posao, a drugog kondomi u gumi automobila

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:31

Partnerovu nevjeru mogu oprostiti. Jedanput. Ali ako to napravi ponovo, znači da od mene radi budalu, a to, pak, znači da i ja od njega mogu napraviti budalu. Pa sam to i napravila, kaže Slavonka (37) koja je ovih dana na društvenoj mreži plasirala fotografije koje je snimila, a koje nedvojbeno govore da joj se nevjenčani suprug 'kurva', dok ona doma čuva njegovih troje djece iz prvog braka. 

Objava je izazvala čitavu buru komentara, uglavnom ženskih, koje je podržavaju i raskrinkavanju muža preljubnika. Da je on svoje aktivnosti izvan braka pokušao maštovito sakriti svjedoče i fotografije na kojima se vidi da je kondome, mlijeko za tijelo, vlažne maramice, čokolade, dekice i žestoka pića u malim bočicama, dakle sve što je potrebno za ekstra brzo izazivanje seksualnih poriva, sakrivao u - rezervnom kotaču od auta! 

- Povrijeđena sam i patila sam, ali onda sam shvatila da ne može ostati na tome. Bila sam odana, vjerna, a ispala glupa jer sam vjerovala nekome kome se ne može vjerovati. Žene trebaju znati da onaj tko jednom prevari, prevarit će opet, a ja sam živi svjedok tome jer mi se to dogodilo dva puta u životu. Bila sam u braku deset godina sa čovjekom koji me je varao. Shvatila sam da me vara kada sam primijetila poruke od raznih žena na mobitelu. Radio je kao taksista pa sam ga jedno vrijeme pratila na poslu, sa perikom na glavi. Prijavio se na portal Iskrica koji služi baš za pronalaženje partnera za seks. Prijavila sam se potom i ja, sa pet različitih profila. Glumila sam pet različitih udanih žena spremnih na 'akciju'. On se upecao. Flertao je sa svih pet, nudio se, tražio golišave fotografije. U 'nas dvije' se čak i zaljubio. Dva mjeseca dopisivala sam se sa njime i ispitivala ga o tome da li vara ženu, kako, sa kime, gdje. Sve mi je napisao. Kada sam sakupila dovoljno dokaza, razotkrila sam mu se. Ostao je šokiran. Ostavila sam ga i sve sam to isprintala i za Božić mu poslala HP Expressom. Naš posljednji razgovor snimila sam na mobitel, objavila ga na YouTube kao video jer sam u njega stavila njegove fotografije. Pregledalo ga je pola milijuna ljudi - kaže ova Slavonka koja je tijekom svoje dvije protekle veze razvila nevjerojatne metode prisluškivanja i praćenja svojih partnera. 

Danas kaže da je promašila profesiju jer je sigurna da bi bila odličan detektiv. 

Svog drugog partnera upoznala je u društvu. Stariji je od nje dvije godine, tada je bio u braku pred raspadom i stalno joj je plakao da ga žena već godinama vara. Imao je i troje djece o kojima je skrbio jer mu ih je žena ostavila nakon što je konačno otišla. 

- On i ja smo dvije godine bili prijatelji. Bila sam mu rame za plakanje. Pomagala sam mu oko djece i kuće. Onda smo postali par jer smo vidjeli da se slažemo. Cijelo to vrijeme nisam slutila da me vara, ali sam u to počela sumnjati nakon što smo, prije godinu i pol, počeli živjeti zajedno. Čim je počeo sakrivati mobitel, nositi ga sa sobom i na wc, to mi je bio signal da nešto skriva. Odjednom je počeo raditi dosta poslova sa strane, nakon svog radnog vremena. Bio je toliko glup da u džepovima hlača kući donese račune iz trgovine na kojima sam vidjela da je kupio kondome. Govorio je da su oni za sina ili od prijatelja. Kada je kući donio ključ od prijateljeve vikendice, znala sam da je vrijeme da krenem u istraživanje. Počela sam od automobila i to je odmah bio bingo. U rezervnom kotaču našla sam kondome, slatkiše, rakijicu, dekice, sve šo mu je trebalo za vikendicu. Ništa nisam dirala. Samo sam uslikala. Uspjela sam vidjeti i poruke u mobitelu koje je slao toj ženi i koje je ona slala njemu. Nedvojbeno su govorile da oni imaju intimne odnose. Po broju sam saznala o kome se radi. Bila je to udana žena, a kasnije sam tek shvatila da je sa tom istom bio i moj bivši suprug dok me je varao. Čekala sam dan kada će ići u tu vikendicu i smuljati mi izgovor za odlazak od kuće - priča dalje prevarena žena.

Seks sa ljubavnicom njen partner je isplanirao na dan sestrinog rođendana. 

- Ostavio me je tamo i rekao da ide obaviti neki fuš. Nisam mu vjerovala. Sjela sam u auto i krenula za njim. Vozio se do mjesta gdje živi žena sa kojom se trebao naći. Vidjela sam da ju je pokupio na ulazu u selo i otišao put vikendice. Otišla sam do njene kuće, izašao je njen suprug, rekla sam mu što se događa i pozvala ga da odemo zajedno do te vikendice da ih uhvatimo. On je prvo rekao da ide i da će ga ubiti, a onda se predomislio. Rekao je da to ne može gledati. Ostali smo u kući čekati da se ona pojavi - priča dalje Slavonka koja je i taj razgovor sa ženom preljubnicom snimala na mobitel. Suočena sa svojom prevarom, sve je priznala. Nije joj prvi puta. 

- Potom sam ja svog partnera suočila sa dokazima. Nije se uopće branio ni opravdavao. Rekao je da to više neće raditi i odlučila sam prijeći preko toga no, bilo mi je jasno da to neće samo tako proći - kaže žena. 

Nekoliko mjeseci njen partner bio je miran i dobar, a onda opet čudne poruke, izgovori, skriveni kondomi. 

- Kupila sam dva diktafona i jedan mu zalijepila ispod volana u automobilu. Drugi je bio u sobi. Pratila sam kada odlazi i kada dolazi. Kada je doma, zaključavao je dva ženska telefonska broja na Viberu da mu ne mogu slati poruke dok sam ja kod kuće. Iza oba su bile udane žene čije identitete sam također otkrila. To je išlo tako do jednog jutra kada je ustao u 6 ujutro, iako radi od 7. Dao mi je glupi izgovor da ga je prevarila budilica, ali kad je već ustao, ide na posao. Iz ladice je uzeo dvoje gaće. Otišao je, ali ne na posao. Znala sam gdje ide i zato sam ga punih sat vremena nazivala svakih 10 minuta. Javljao se i govorio da je u firmi. No, ja sam došla pred firmu i vidjela da auta nema. Odjednom se prestao javljati. Nazvala sam mu šefa i on je rekao da je moj gospodin uzeo slobodan dan, jer mora voditi dijete kod doktora  - prisjeća se raspada svoje veze mlada Slavonka koja je potom odlučila opet biti osvetoljubiva. 

Vratila se kući, dočekala ga, otela mu mobitel iz ruke da pregleda poruke, a potom suočila sa prevarom. 

- Opet nije imao opravdanje. Priznao je sve. Rekao da drugačije ne može i da su to njegovi hirovi. Nije se ni ispričao. Kada sam odlazila išarala sam mu zidove u kući koje sam ja okrečila i ostavila mu oproštajne poruke. Nije znao da imam sve snimke razgovora, fotografije i sve što sam sakupila istraživajući njegove prijevare. Sve sam o objavila na Fejsu -  kaže Slavonka dodajući kako joj je žao što je na takvu osobu potrošila pet godina života, skrbila o njemu i djeci, a na kraju ispala budala.  

Gospodin preljubnik kojega smo upitali za komentar nije imao previše toga za reći. 

- Vidio sam da je to objavila na Fejsu ali sam to obrisao. Odlučio sam je ignorirati. Sve to što sam radio bilo je zato što doma nešto nije štimalo. A ona nek razmisli što. Ne mislim da sam pogriješio. Ona je ionako dosta toga forsirala. Uostalom, možda mi je učinila i uslugu tom objavom. Da sada napravim profil na Instagramu, siguran sam da bi bilo dosta žena koje bi me popratile, jer one baš vole takve frajere - dosta samouvjereno zaključio je preljubnik..

U video vijestima pogledajte i:

- Stiže poskupljenje struje: Vlada će nam uzeti 261 kn

- Obljetnica tragedija na Kornatima: "Prošlo je 10 godina, a bol je sve veća i veća"

- Skandal u imunološkom: Propalo je čak 20,000 litara plazme

- David Komšić dobio 2 godine za ubojstvo pješaka, kaznu za Kristinu još čeka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'
24 PITANJA

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'

Reper Corona otkrio nam je kako je njegova suradnja s Rimskim bazirana prvenstvu i da uskoro izbacuju zajednički album. Otkrio nam je i detalje o privatnom i poslovnom životu. Pogledajte 24 pitanja na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin