Obavijesti

Video

Komentari 4

Slovenska ljepotica Nika Zorjan ima novi hit: 'Želim da publika osjeti moju priču u ovoj pjesmi'

Slovenska ljepotica Nika Zorjan ima novi hit: 'Želim da publika osjeti moju priču u ovoj pjesmi'

Slovenska diva Nika Zorjan dosad se na našoj glazbenoj sceni proslavila hitovima kao što su 'Bio bio', 'Apokalipsa' i 'Poljubi me na Božič', a ova je nova pjesma, kaže, njezina iskreno ispričana priča koju želi da svi osjete

VIDEO

Ova nova pjesma mi izuzetno puno znači jer je tekst te pjesme moja iskrena priča. Govori o tome da je ponekad vrlo teško napraviti neki korak dalje u životu ili u ljubavi, jer još uvijek voliš određenu osobu, ali u sebi znaš da je previše toksično i da moraš iskreno pogledati u sebe i sam sebe staviti na prvo mjesto. Pjesma opisuje upravo tu borbu, govori nam slovenska ljepotica Nika Zorjan o svojoj novoj pjesmi 'Zadnjič kakor prvič' koju od danas ekskluzivno možete poslušati na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Romantični spot za novu stvar snimali su na Pagu i ponovno je cijela ekipa uživala u atmosferi i našim prirodnim ljepotama, što se onda jasno preslikalo i na cijeli video.

- Opet nam je na snimanju bilo prekrasno! Spot smo snimali na Pagu i opet moram ponoviti koliko ste svi vi Hrvati divni i krasni susjedi. Posebno se moram zahvaliti gospodinu Tomislavu s Paga koji nam je na snimanje doveo vatrogasce. Oni su s nama ondje proveli sate i sate i omogućili nam da u spotu imamo i vatru i kišu! Nadam se da će se publici spot svidjeti i da će jasno vidjeti rad i trud koji smo moja ekipa i ja u njega uložili - objašnjava nam Nika, koja se na našoj sceni već proslavila nekim ozbiljnim glazbenim hitovima.

Snimila je nedavno duet s Mineom, a njihova pjesma 'Bio bio' poharala je glazbene ljestvice ovog ljeta, a na JoomBoosu je Nika ranije objavila i hitove kao što su 'Poljubi me na Božič', 'Apokalipsa', 'Vruće' i 'Blamaža', a svi oni skupljaju više milijunske preglede na svim JoomBoos kanalima.

- Iako nemam nikakve posebne želje i očekivanja, zaista bih voljela da publika osjeti ovu moju novu pjesmu jednako koliko je i sama osjećam. Mislim da sam ovom pjesmom pokazala malo drugačiju Niku nego što ju je publika dosad imala prilike vidjeti - iskreno nam govori slovenska pjevačica.

Kako izgleda njezin romantični spot i kako je Nika opjevala svoju iskrenu, ljubavnu priču pogledajte i poslušajte od 11:00 sati ekskluzivno na JoomBoos YouTubeu i ostalim kanalima.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno