Smiješna strana horoskopa: Kakav je koji znak na poslu | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 77

Smiješna strana horoskopa: Kakav je koji znak na poslu

Smiješna strana horoskopa: Kakav je koji znak na poslu
1

Osobine pojedinih znakova utječu na njihov odnos prema kolegama i na radnom mjestu. U videu pogledajte zabavan opis horoskopskih znakova na poslu i provjerite ima li u njemu istine...

VIDEO

Djevice su inače poznate po blagoj naravi, osim kada im na radnom mjestu radite nered. Tada ih izbacite iz takta. U tom trenutku, najbolje je pobjeći.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:39

Osobe rođene u znaku jarca čine se hladne no to je samo njihova maska. Uglavnom su na direktorskim pozicijama i vole red, rad i disciplinu. S vremena na vrijeme, znaju se i našaliti s podređenima.

Entuzijastični blizanac često prvi dolazi na radno mjesto i odmah kreće raditi. Ne gubi vrijeme i često zapravo živi za svoj posao. Kad ima slobodan dan, uglavnom ne zna što će sa sobom.

Neodoljivi strijelac poznat je po svojim zavodničkim tehnikama. Za vrijeme radnog vremena strijelac marljivo radi ali kad uzme pauzu često škica zgodne kolegice. I nije ga sram.

Vatreni lav svakom zadatku pristupa s velikom strašću. Sve može i sve zna. Pogađaju ga kritike drugih, čak i ako je nešto za njegovo dobro. Kako i nebi, kad je najpametniji.

Marljive ribe svoj posao obavljaju hladne glave i svakom zadatku pristupaju racionalno. Naizgled hladnoj vanjštini, ne srame se svojih emocija. Dapače, puste suzu na bilo kakav srcedrapajući video s životinjama.

Kada dođe na posao, vaga si naprije skuha kavu i popriča s kolegama. Znatiželjna je po prirodi pa sazna sve što je zanima. Jedini problem u svemu tome je to što na kraju na dana i vi saznate sve o svima.

Osebujan vodenjak pun je odličnih ideja. Često ćete oko njegovog stola pronaći litre kave i hrpe ispisanog papira. No čak i tako velikom kreativcu ponekad treba odmora, a on ga se ne libi uzeti. Makar to značilo i za vijeme radnog vremena.

Ovan bilo kakav zadatak obavlja s velikom lakoćom. Energičan i osebujan, nema toga što on ne može riješiti. Jedini problem je to što ne mari za tuđa mišljenja. Preglasna muzika, noge na stolu...Ovan ništa od toga ne smatra problemom.

Nježan rak voli sve napraviti s dozom ljubavi. Voli harmoniju i svoj mir. Vesle ga mirne i druželjubive kolege, osim kada ga krenu gnjaviti. Tada ih se klonite. Nije im problem otići do šefova i reći im sve što im je na duši.

Temeljit bik svo svoje vrijeme na poslu potroši na prikupljanje podataka, analizu i kalkuliranje. Poznat je kao vrijedan radnik pa uglavnom prvi završi na vrijeme s poslom. Tada se zabavlja igranjem igrica i kritiziranjem drugih.

Na početku radnog dana, škorpiona dočeka tona posla. Ništa što on ne može riješiti. Kao svoju vrlinu ističe dobru organizaciju tako da na kraju sve napravi. Tako vrijedan radnik zaslužuje i pauzu koju si on sam uzme. Svaki puni sat, bar na deset minuta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 77

VIDEO

Lidija Bačić Lille u bijelom otpjevala našu himnu
LIJEPA NAŠA

Lidija Bačić Lille u bijelom otpjevala našu himnu

Lidija Bačić Lille otpjevala svoju verziju hrvatske himne 'Lijepa naša' u studiju 24sata te dala svoju prognozu prve utakmice Hrvatske na Euru

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije
KAKO SI POMOĆI DO HITNE

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije

Simptomi srčanog udara kod muškaraca su snažna bol u prsima, bol u lijevoj ruci ili čeljusti, te otežano disanje. I žene to mogu osjetiti, no bol kod njih može biti više difuzna, te se širiti na ramena, vrat, ruke...
Razlozi zbog kojih odrasli braća i sestre prestanu razgovarati
PREKID ODNOSA

Razlozi zbog kojih odrasli braća i sestre prestanu razgovarati

U mnogim obiteljima dođe do prekida odnosa između braće i sestara. Ponekad loš odnos iz djetinjstva preraste u ogorčenost, a nekada je to naprosto različitost u karakterima