Obavijesti

Video

Komentari 2

Snaha naživcirala svekrvu: 'Daj se makni, nemoj mi smetati!'

Snaha naživcirala svekrvu: 'Daj se makni, nemoj mi smetati!'
5

U novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?', ponovno je došlo do trzavica između snahe i svekrve. Zbog čega i kako je to završila, pogledajte na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Rekla sam ti da mi ne otvaraš pećnicu. Daj se makni, smetaš mi!, ljutita je bila svekrva Nina prema svojoj budućoj snahi Sandri. Porječkale su se tijekom snimanja serijala 'Tko mi bolje kuha?', koji se emitira na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovom serijalu, svekrva i buduća snaha kuhale su za svog sina, odnosno dečka Davida, a on je, na slijepom isprobavanju hranu, morao odabrati tko je skuhao bolje jelo. David i Sandra tek su kratko u vezi, ali Sandra je već imala prilike upoznati njegovu majku Ninu. Iako su u samom predstavljanju rekle da su u dobrim odnosima i da im previše ne smetaju stvari koje rade, na snimanju su se ipak neke stvari otkrile.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Često ona presoli hranu - rekla je Sandra na kuhanje svoje svekrve Nine, a ona joj je brzo odgovorila:

- Aha, to mi sada govoriš, a nisi htjela priznati kada si jela - reagirala je Nina. 

Danas su se našle jedna kraj druge na kulinarskom terenu. David je odabrao da mu moraju pripremiti lososa u marinadi od meda, naranče i limuna s prilogom povrća u pećnici. Nina je odmah negodovala i smatrala da je išao na ruku djevojke, no nakon što su nabavili namirnice u Tommy prodavaonici i nakon što im je Tommyjev chef Fabricio Vežnaver dao nekoliko savjeta, bacila se na kuhanje uvjerena u pobjedu.

- Mama je mama. Možda bude i početnička sreća jer nikada nisam spremala ovo jelo, ali imam iskustva u kuhinji - rekla je Nina.

Tijekom kuhanja, cijelo je vrijeme djelila savjete Sandri, prigovarala, a posebno joj je smetalo što Sandra stalno otvara pećnicu pa joj je to i prebacila. No, Sandra se, zajedno s voditeljem Goranom Vinčićem Vinčom krenula našaliti s Ninom tako da joj otvori pećnicu, na što je Nina poludjela.

- Nije mi u redu što onda dolazi meni za radnu površinu, a čim joj ja priđem, odmah prigovara - rekla je Sandra na Ninino ponašanje.

Nakon još nekoliko manjih svađa, Nina i Sandra su završile s kuhanjem, a onda je Tommyjev chef Fabricio jela servirao identično kako bi Davidu bilo još teže pogoditi tko je pripremio koje jelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Ovo mi je za desetku, a ovo za devetku - komentirao je David nakon što je probao oba jela.

Koga je na kraju izabrao i zbog čega su se sve Sandra i Nina svađale, saznajte u novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?' na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Tko mi bolje kuha?' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima te na 24sata.hr.

PRIJAVI SE U NOVU SEZONU

Fill out my online form.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković