Obavijesti

Video

Komentari 5

Srpska pjevačica Milica Pavlović o kontroverzi s Anom Nikolić: 'Više ni ne vidim poantu isprike'

Srpska pjevačica Milica Pavlović o kontroverzi s Anom Nikolić: 'Više ni ne vidim poantu isprike'
2

Milica Pavlović nedavno je objavila novi album 'Posesivna bivša' na kojoj se nalazi pjesma 'Provereno' zbog koje je digla tužbu protiv pjevačice Ane Nikolić, a kako komentira cijelu situaciju pogledajte u 'Reakciji' na album

VIDEO

Milica Pavlović srpska je pjevačica poznata po svojim spektakularnim performansima, a svoju je karijeru započela nakon natjecanja na 'Zvezdama Granda' 2011. Za novi album 'Posesivna bivša' surađivala je s hrvatskim umjetnicima i plesačima kao što su Helena Janjušević, Luciano Plazibat, Tina Walme i drugi. U novom videu Milica je reagirala na isječke iz spotova za pjesme s novog albuma koje smo joj pripremili.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najgledanija pjesma s albuma svakako je pjesma 'Provereno' koja ima 13 milijuna pregleda na YouTube-u. Tome su pridonijele i nesuglasice s pjevačicom Anom Nikolić koja tvrdi da je pjesma njezina i tako je predstavlja na društvenim mrežama, iako je Milica potpisala ugovor s produkcijom o kupnji pjesme. Zbog toga je Milica Pavlović tužila Anu Nikolić, a na stranu Ane stao je i Aca Lukas, Miličin dugogodišnji prijatelj. 

- Ja sam netko tko nikada ništa loše neće reći o nekome, a pogotov neću koristiti medije za to. Samo sam prokomentirala nešto što me povrijedilo i kao čovjeka i kao umjetnika i kao ženu - priznala je Milica.

Pjevačica nam je otkrila da je uživala snimajući s našim plesačima, a rekla nam je i u čijoj se blizini najviše crvenjela tijekom snimanja spotova.

- Potonem cijela kada mi Diego priđe, a on je to, naravno, znao iskoristiti na probama - ispričala je kroz osmijeh. 

Nakon spota za pjesmu 'Posesivna bivša' završila je na hitnoj, no ipak, najteže joj je bilo snimiti solo nastup u pjesmi 'Šećeru'. To je jedan od dva dueta na albumu s izvođaćem Albinom, a na popisu je i duet sa Sašom Matićem. 

Koja joj je pjesma najdraža, zašto je završila na hitnoj i razne druge anegdote sa snimanja, pogledajte u Reakciji na YouTube kanalu i videoteci 24sata. 

Pogledajte video: 

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode