Obavijesti

Video

Komentari 37

Srpska zvijezda Sandra Afrika nakon skandala: 'Uopće se ne živciram, to je dio našeg posla'

Srpska zvijezda Sandra Afrika nakon skandala: 'Uopće se ne živciram, to je dio našeg posla'
5

Srpska pjevačica Sandra Afrika našla se usred afere s golim fotografijama, ali je vijest o navodnom klinču s bivšim dečkom demantirala. Odgovorila je na '24 pitanja' i priznala što voli o Hrvatskoj

VIDEO

Moram reći da se svaki put u Hrvatskoj odlično provedem. Publika je kod vas drugačija, posebna je energija. Rijetko koji naši pjevači gostuju kod vas, ima ih možda desetak. Drago mi je da sam u užem krugu i što vam se sviđa to što radim, rekla je pjevačica Sandra Afrika. Nedavno se našla u središtu pozornosti svih medija u regiji jer su iscurile navodno njezine fotografije u ljubavnom klinču s bivšim dečkom i nogometašem Vladimirom Volkovom. Pjevačica je to demantirala i obračunala se s dežurnim kritičarima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA SANDROM AFRIKOM: 

- Nije bilo puno laži o meni u medijima. Nisam netko koga su puno 'maltretirali', ali nikada ne možeš izaći na kraj s natpisima, uvijek će netko vjerovati u to. A da ja ljudima svakome posebno idem objašnjavati suprotno? Pa to nema veze s mozgom. To je dio posla, to dođe i prođe. Nema potrebe se živcirati oko tih stvari. To sam godinama učila - rekla je Sandra.

Na sceni je već 14 godina, a kaže kako ne pamti kad je prije situacije s korona virusom imala slobodan vikend. 

- Nikada nisam pala s bine, nikada mi se nije dogodilo nešto nelagodno na pozornici. Od prve ozbiljnije gaže sam kupila automobil. Prvih nekoliko godina sam ulagala u pjesme i spotove i nije bilo mjesta za luksuz - rekla je te dodala kako se ona nije promijenila baš nimalo. 

Njezina nova pjesma 'Drama' trenutačno je jedna od najslušanijih u regiji na YouTubeu, a Sandra ne skriva sreću.

- Oduševljena sam s pjesmom. Na njoj je radila moja stara i provjerena ekipa i tu nema greške. Preoduševljena sam i netko sam tko ne prati komentare i preglede, više volim vidjeti kakvo je stanje na terenu, a budući da to trenutačno ne možemo, veselim se vidjeti kako publika reagira na pjesmu - rekla je.

Pjesma 'Devojka tvog druga' je obilježila njezinu karijeru i to je jedan od njezinih najvećih hitova.

- Netko sam tko se druži s pola estrade i sa svima sam u dobrim odnosima -  priznala je. No, kaže kako se razočarala u ljubav. Njezina veza s Volkovom punila je stranice srpskih tabloida, a nama je priznala da je moguće i pomirenje. 

- Neostvarene želje poslovno nemam, netko sam tko je ostvaren u svojem poslu. Ne volim puno planirati jer se uvijek nešto izjalovi. Imam svoj plan, ali pustim da to teče svojim tokom. Poslovno bih jedino voljela neki veći koncert, a privatno bih se voljela ostvariti kao majka. To je san svake žene - rekla je. 

Publika ju je upoznala kad je plesala u spotu Mile Kitića. Njezina guza je bila u prvom planu.

- Odgovaraju mi komplimenti da imam najbolju guzu na Balkanu, ali ima još lijepih djevojaka - rekla je. Dodala je kako nije rob prehrane, treninga te da je za top formu godinama zaslužna genetika. 

- Dosta ljudi hvali moje lice. Ne volim se puno šminkati. I za nastupe si stavim samo trepavice, malo izvučem konture, ruž se skine nakon dva sata pjevanja. Imam dosta pohvala, da sam ljepša bez šminke nego sa šminkom - rekla je.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sandra Afrika odgovorila na 24 pitanja 24:00
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...