Video

Komentari 36

Striper: Muškarci su me hvatali za genitalije, a jedna mladenka je izbila zube na mom nastupu

Striper: Muškarci su me hvatali za genitalije, a jedna mladenka je izbila zube na mom nastupu

Striper Kristijan Musić, umjetničkog imena ‘Dizel’ odgovorio je na ’10 bizarnih pitanja’. Otkrio je najbizarnije situacije koje su mu se dogodile, skida li sve sa sebe i koliko striperi mogu zaraditi...

Definitivno da. Ima takvih situacija u kojima vam žene nude seks, a sad je na vama hoćete li to prihvatiti ili ne. Neke žene su znale razbiti zube na mojoj lubanji. Primjerice, mladenka je tri dana prije svog vjenačanja izbila dva zuba, rekao nam je striper Kristijan Musić u serijalu ’10 bizarnih pitanja’ na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA donosi vam odgovore na čudna, zanimljiva, bizarna i često postavljana pitanja. Na bizarna pitanja vezana uz njihovu struku, odgovarat će kuhar, ginekolog, estetski kirurg, bodybuilder a u ovoj epizodi, to je učinio striper.

Kristijan je striper iz Zagreba koji striptiz shvaća isključivo kao posao. Želi odraditi svoju 'smjenu' i otići doma, a nas je zanimalo što njegova žena misli o tome.

- Nije ljubomorna. Njoj čak imponira jer me druge žene 'žele', a s druge strane potpuno je sigurna da ne budem 'zalutao' negdje gdje ne treba - objasnio je striper Kristijan i otkrio što sve skida sa sebe na nastupu.

- Masku sigurno ostavljam na licu jer živimo u koroni. Osim toga, kod mene osobno ostaju i tange, ne idem dalje od toga jer u većini slučajeva žene to ne bi htjele, možda je malo neukusno - rekao je Kristijan koji smatra da je dosta egoističan.

- Rekao bih da uzbuđujem sam sebe. Kad se pogledam u ogledalo kažem 'Wow!' - kaže skroni Kristijan koji je u svojim nastupima imao i nekoliko neugdonih situacija. 

- Može se puno zaraditi u ovom poslu, ali onda se morate posvetiti striktno samo tome i morate biti spremni na sve. Imao sam čak dvije ili tri rizične situacije. Jednom muškarac je došao na djevojačku i rekao 'Zašto ti diraš moju curu?!', a drugi put sam plesao u klubu i muškarac me počeo navlačiti za genitalije. Bilo je fizičkih napada na pozornici - rekao je Kristijan.

- Ne sramim se toga, definitivno ću i svojoj djeci govoriti da sam se bavio striptizom. To je posao - zaključio je Kristijan.

Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.