Obavijesti

Video

Komentari 2

Sve epizode JoomBoosove hit bilingvalne serije ekskluzivno gledajte na Pula Film Festivalu

Sve epizode JoomBoosove hit bilingvalne serije ekskluzivno gledajte na Pula Film Festivalu

I ove godine u prekrasnoj Puli u srcu Istre održava se hvaljeni Pula film festival, a novost je ta da će na njemu biti prikazana i hit JoomBoosova bilingvalna serija, prva takva teen serija u regiji, 'The Outsiders'

VIDEO

Festival kreće danas i traje do idućeg vikenda, a JoomBoosova hit serija 'The Outsiders' bit će prikazana u sklopu posebnog programa 'Dizalica'. Svih osam nastavaka popularne serije bit će prikazano odmah i publika će ih moći pogledati 'u jednom dahu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

JoomBoosova originalna serija prikazuje se svakog četvrtka u podne na JoomBoos YouTube kanalu, a dosad je objavljeno pet epizoda. No, publika koja uspije ugrabiti kartu za Pula film festival ekskluzivno će moći pogledati i još dosad neobjavljene epizode serije. 

JoomBoosov originalni projekt, serija 'The Outsiders', prati tinejdžera Noah čija majka radi kao kulturni ataše za britansku ambasadu. Zbog prirode njenog posla, svakih nekoliko godina se sele u drugu državu, a sada su stigli u Hrvatsku. Noah se sada mora integrirati u društvo kroz tipične tinejdžerske zaplete, ljubav, prijateljstvo i suparništvo koji će na kraju dovesti do njegovog konačnog pronalaska mjesta koje može zvati svojim domom.

Podsjetimo, riječ je o prvoj bilingvalnoj teen seriji u regiji koju mnogi od samog početka emitiranja uspoređuju s najvećim uspješnicama s Netflixa, a osim unutar granica Hrvatske i regije, gledaju ju i ljudi iz mnogih drugih država diljem svijeta. Putem službenog TikTok profila 'The Outsidersa' dosegli smo čak 20 posto publike iz Sjedinjenih Američkih Država, a svako korištenje engleskog jezika u seriji ima smisla kada pogledate radnju.

- S obzirom na to da sadržaj na lokalnom jeziku teško prolazi izvan matične zemlje, doskočili smo tome upravo ovim konceptom bilingvalne serije, ali pritom se vodili time da bilingvalnost mora biti dramaturški opravdana, objašnjava jedan od autora serije, Bruno Mustić, koji je JoomBoos od početka zamišljao kao idealnu platformu za ovaj projekt koji je odmah postao 'zajednički'. U 'Outsiderima' se, osim mladih talentiranih glumaca iz Hrvatske i Londona, pojavljuju i neka već dobro poznata domaća glumačka lica poput Gorana Grgića, koji u seriji glumi oca glavne protagonistice, Elene, Noahine prijateljice i (možda) buduće djevojke. 

Zagreb: Snimanje nove JoomBoosove bilingualne serije Outsideri u hotelu Sheraton

Ako vas više zanima sama radnja serije i zapleti koji se u njoj događaju, sve to možete pratiti četvrtkom od 12:00 sati na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama, a svih osam epizoda serije pogledajte i na Pula film festivalu. Požurite na službene stranice festivala i ugrabite svoju ulaznicu što prije!

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić