Video

Komentari 119

Testirao poštenje Zagrepčana: 'Oprostite, je li ovo vaših 500 kuna? Ispalo vam je iz džepa'

Testirao poštenje Zagrepčana: 'Oprostite, je li ovo vaših 500 kuna? Ispalo vam je iz džepa'

JoomBoosov youtuber Magic Leon još je jednom testirao poštenje Zagrepčana. Ovaj put je putem bacao novčanicu od 500 kuna i uvjeravao prolaznike da je njima ispala iz džepa, da vidi tko će uzeti tuđi novac

Gospodine, je li ovo vaše? Učinilo mi se da je ovih 500 kuna vama ispalo iz džepa - rekao je Leon dok je prolazio pored jednog starijeg gospodina. Čovjek mu je potvrdno odgovorio i bio je spreman uzeti novac, iako je znao da nije njegov, jer ga je Leon zapravo 'podmetnuo' na pod. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Da, da, to je moj novac. Siguran sam da je moj, meni je evo iz džepa ispao - uvjeravao ga je čovjek. Leon ga je nekoliko puta pitao je li stvarno njegov, a nakon par sekundi čovjek se ozbiljno naljutio. 

- Vi to mene pravite budalom? Sad sam bio u banci i promijenio sam novac - odbrusio je, a kad mu je youtuber rekao da je riječ o društvenom eksperimentu, gospodin se samo nasmijao i rekao da je on zapravo testirao Leona.

POGLEDAJTE JOŠ JEDAN LEONOV TEST POŠTENJA:

Većina ostalih prolaznika koje je 'ulovio' u Zagrebu odbila je novac. 

- Nije to moje, nisam ni imala toliko puno novca u novčaniku - rekla mu je jedna djevojka koju je zaustavio, a jedan dečko mu je rekao da 500 kuna nije njegovih, ali da Leon može biti sretan jer ih je našao.

Kako su reagirali ostali Zagrepčani i što je Leon na kraju ovog eksperimenta zaključio, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO: