Obavijesti

Video

Komentari 8

Tom (99) je hodanjem prikupio čak 16 mil. dolara za zdravstvo

Tom (99) je hodanjem prikupio čak 16 mil. dolara za zdravstvo
7

Ratni veteran Tom Moore (99) netom prije svog stotog rođendana odlučio se na veliki pothvat. Krug oko 25 metara u dvorištu prohodao je čak 100 puta i tako prikupio novac za zdravstvo

VIDEO

Nisam ni sanjao da ću prikupiti toliko novca, hvala vam svima, rekao je ratni veteran Tom Moore. Britanac iz Bedfordshirea, netom prije svog stotog rođendana, krenuo je u veliki pothvat. U svom dvorištu je odlučio sto puta prohodati krug od 25 metara i tako prikupiti novac za zdravstvo. Iako je u početku želio skupiti samo siću, skupio je čak 16 milijuna dolara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:40

Ljudi diljem svijeta bili su oduševljeni njegovom energijom i pothvatom pa su donacije samo krenule stizati. Naposljetku, novac je doniralo više od 650.000 ljudi. Tom se na ovaj pothvat odlučio kako bi zahvalio zdravstvenim radnicima koji su mu pomogli kada je imao slomljeni kuk i kada se borio s rakom. Izazov mu, sudeći po slikama, nije teško pao. Kraj je dočekao s osmijehom na licu i mahao okupljenima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osjećam se dobro, nadam se da se i vi tako osjećate - rekao je ratni veteran. Njegov duh ujedinio je naciju pa su zbog ovog posebnog pothvata pokrenuli i peticiju kojom žele da Tom dobije čin viteza. 

Coronavirus - Thu April 16, 2020

- Bilo bi čudesno imati taj čin, ali ja to ne očekujem - rekao je skromni Tom. Svoj pothvat proslavio je s obitelji koja brine o njemu pogotovo sada dok traje pandemija korona virusa. Obitelj je rekla kako je ponosna na njega i da je upravo ovo tračak nade u ovim teškim vremenima. 

Čestitke su mu pristizale sa svih strana. Zahvalili su mu se doktori, medicinske sestre, poznate osobe, a glasnogovornik premijera Johnsona rekao je da je ujedinio naciju i prikupio nevjerojatan iznos. I sam premijer Johnson borio se s korona virusom, a Tom je upustio i posebnu poruku njemu i svima koji se bore s ovom strašnom pandemijom.

- Sunce će ponovno zasjati i rastjerati oblake. Zapamtite da će i ovom doći kraj i da će sve biti u redu - poručio je Moore.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....