Obavijesti

Video

Top priznanje: 24sata je među najboljim medijima na svijetu!

Top priznanje: 24sata je među najboljim medijima na svijetu!
7

24sata je jedini medij iz Europe koji je ušao u finale Digiday Content Marketing Awarda u SAD-u. Live prijenosi na 24sata Facebook stranici te 24sata.hr proglašeni su finalistom među najboljim svjetskim medijima

VIDEO

Novo prestižno priznanje za 24sata! Live prijenosi na 24sata Facebook stranici te 24sata.hr proglašeni su finalistom među najboljim svjetskim medijima na američkom Digiday Content Marketing Award. Jedini smo medij iz Europe koji je ušao u finale.

Prije nekoliko mjeseci 24sata se u kategoriji Best use of Facebook video natjecao s najvećim medijima u svijetu, na Digiday Publishing Awards. U finalni izbor ušli su NBC News, Bleacher Report, Super Deluxe i Refinery29. 

Dokaz da je 24sata uveo video revoluciju na regionalno tržište govore i statistike prema kojima smo jedini medij koji u regiji ima više od 30 milijuna pregleda videa na mjesečnoj razini. 

  • Željeli smo postići da čitatelji 24sata postanu i gledatelji 24sata. Istovremeno, željeli smo publici koja nikad nije pratila 24sata dati sadržaj na našoj platformi koji će sigurno pratiti. Mislim da smo s video formatima - vijestima, reportažama od dvije minute, tematskim specijalima, liveovima, serijalima, dokumentarcima to i uspjeli. Po prvu vijest dolaze na naše platforme i prate ih u realnom vremenu - rekla je Anela Kuburaš, urednica News videa. 

Najveća prednost 24sata je što baš svi novinari i urednici znaju raditi Facebook liveove i baš zato smo uvijek na mjestu događaja - od crne kronike, najaktualnijih političkih zbivanja, evenata. Naši najbolji novinari i politički komentatori svakodnevno se iz studija javljaju s najaktualnijim gostima... 24sata je doista neprestano live. 

  • Prvi smo na na tržištu počeli raditi Facebook live javljanja čim nam je Facebook to omogućio. Tako smo upotpunili našu video strategiju, a neprestano uvodimo inovacije - pa tako i jedini na tržištu radimo 360 live. Osim na hrvatskom i regionalnom području, video nam je dao mogućnost da budemo konkurentni i na globalnom tržištu - kaže Matej Lončarić, voditelj video odjela u 24sata. 

Osim ova dva velika finala, istraživanje agencije Sociabaker pokazalo je kako smo prema pregledu video objava među pet najboljih u ovom dijelu Europe. S oko 3000 videa imali smo oko 4 milijuna reakcija na Facebooku, što je rekord u Hrvatskoj. Glavni urednik 24sata Goran Gavranović objašnjava kako je 24sata primjer redakcije koja se uspješno prilagođava baš svakoj promjeni koju tržište zahtjeva zadržavajući sve elemente zbog kojih je brend već godinama prepoznat među publikom. 

  • U samo godinu dana 24sata je napravio boom na medijskom tržištu. Iz dana u dan kreiramo nove video formate te nadograđujemo video te digitalnu strategiju kompanije. Naime, video, u kojem smo najjači na regionalnom tržištu, je dodatan bonus na našem internetskom portalu. 24sata.hr ima 1,5 milijuna real usera zbog čega smo prema svim metrikama najjači medij u Hrvatskoj - rekao je Goran Gavranović, glavni urednik 24sata.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno