Obavijesti

Video

Komentari 1

U Rap Campu mu je mentor bio Stoka, pobijedio je, a sad ima novu stvar kojom širi pozitivu

U Rap Campu mu je mentor bio Stoka, pobijedio je, a sad ima novu stvar kojom širi pozitivu

Prvi pobjednik JoomBoosova showa 'Rap Camp', Luka Prgić Prga, upravo je izbavio svoju novu stvar 'Dobar dan' u kojoj pjeva i repa o čistoj pozitivi i ljubavi prema životu koji živi

VIDEO

Pjesma, kako joj i samo ime kaže, govori o tome kako je danas baš "Dobar dan". Pun pozitive i lijepih misli, bez stresa, nervoze, mržnje i svih loših stvari koje nas u životu okružuju. I ja sam pokušavam da mi takav bude svaki dan, pa isto to želim i drugima. Stvar je trebala biti ljetna, ali mislim da dobar dan može biti i kad vrijeme nije najbolje, objašnjava Prga, koji se u Rap Campu natjecao 2019. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tada je bio u timu poznatog zagrebačkog repera, Marina Ivanovića Stoke, i nakon tisuće prijavljenih talenata, baš je njega publika proglasila pobjednikom. To mu je iskustvo, priznaje, bio veliki korak naprijed za karijeru. 

- Mislim da mi je Rap Camp bio velika odskočna daska i da sam puno toga naučio od svojeg mentora, Stoleta, koji mi je bio primjer kako se repa, a sada s njim snimam u studiju. Iskustvo života! I stvarno sam jako zahvalan što sam ga prošao - govori. Tekst za novu stvar 'Dobar dan' napisao je sam, a spot je u potpunosti snimljen u Zagrebu.

- Tekst sam napisao ja, a glazbu, točnije beat i aranžman, radio je moj prijatelj i kolega s MPA, Vedran Cvetojević Werone. Refren je otpjevala Lea Međimurec Le Quella, koju sam također upoznao na akademiji glazbene produkcije koju smo zajedno pohađali - dodaje.

Ovu pjesmu, kaže, 'čuva' na mobitelu već neko vrijeme i drago mu je da je napokon vani. Također se nada da će se i publici svidjeti i da će prihvatiti ovu njegovu pozitivu koju pjesmom želi širiti. 

Osim ove stvari nedavno je izbacio i cijeli svoj prvi glazbeni album, a na čemu još radi i kakve još beatove sprema tek nam preostaje vidjeti. Kaže da je u pripremi mnogo toga. Baš nas zanima!

A dok čekamo njegove nove reperske stvari, pjesmu 'Dobar dan' možete poslušati i spot pogledati na JoomBoos YouTube kanalu i Oriđiđi Videoteci.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno