Obavijesti

Video

Komentari 77

Ubila ga cura: Stajali su kraj mrtvog oca i tresli se od šoka

Motiv je ljubomora? Trudnoj nevjenčanoj supruzi (27), koja je ubila Dejana Slivara (46) iz okolice Koprivnice, smetalo je i što pokojnoj ženi odlazi na grob...

VIDEO

Dejan Slivar (46) nepomično je ležao u lokvi krvi. Kraj njega su bila djeca koja su se nekontrolirano tresla od šoka.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:10

Stravičan prizor zatekli su policajci koji su u četvrtak oko 17.40 sati provalili u obiteljsku kuću u Ulici Pavleka Miškine u mjestu Gola kraj Koprivnice. S nekoliko uboda nožem u prsa presudila mu je 27-godišnja nevjenčana supruga. Sve se odvijalo pred Dejanovom djecom, 11-godišnjom kćeri i sinom koji ide u 8. razred Osnovne škole. Šokirani dječak pokušao mu je spasiti život. Skinuo je tenisicu i njome pritisnuo ranu na prsima dok je očevu glavu držao u krilu. Nesretni Dejan tako je i preminuo.

Policiju je navodno zvala najstarija Dejanova kći, koja u vrijeme ubojstva nije bila kod kuće. Žena u 8. mjesecu trudnoće, koja se ozlijedila dok je nožem ubadala Dejana, policajce nije pustila u kuću, nego su morali provaliti. Odvezli su je u koprivničku Opću bolnicu.

- Da, djeca će ostati kod mene. Odlučeno je. Sinoć su kod mene došli svi četvero, troje Dejanove djece i njezino jedno. Dejanova djeca ostaju kod mene, a njezino je već kod drugih udomitelja. Ja ću im sada biti tata i mama - rekao je za Podravski.hr Dejanov brat Davor. 

- Žena je bila na psihijatriji prije nego što se vratila Dejanu. Imala je probleme, nije bila u redu. Bili su zajedno dvije ili tri godine. Došla je iz Rijeke, nisam siguran, negdje od dolje - dodao je. 

- Zaprimili smo trudnu pacijenticu u pratnji policije koja je porezala ruku, ali ta ozljeda ne dovodi njezin život u pitanje - rekao nam je u petak ravnatelj bolnice dr. Mato Devčić. Potvrdio je da je ona u bolnici pod nadzorom policije, ali nije nam mogao reći koliko će ostati.

- Na crkvi je ‘tuklo’ 16.30 sati, kad sam prolazila pokraj Dejanove kuće. On je izašao iz dvorišta i nešto stavljao u auto. Pozdravili smo se, a on je krenuo natrag u kuću. Izgleda da sam ga ja posljednja od mještana vidjela živog. Poznajemo se od djetinjstva – rekla nam je žena (53), vršnjakinja Dejanove prve žene Ivke.

Ona je prije pet godina preminula od karcinoma i ostavila Dejana s njihovo troje djece. Naša sugovornica kaže da joj nije bilo ravne i da je Ivka bila zaslužna za sve što su imali.

- Vodila je gostionicu, a kad se razboljela, dali su je u najam. Dejan i njegov dvije godine stariji brat Davor, koji je mesar, divni su ljudi - rekla nam je sugovornica dobro upućena u prilike Slivarovih jer stanuje u susjedstvu. Za nevjenčanu Dejanovu ženu, koju je upoznao prije dvije godine u Rijeci, nema mnogo dobroga reći. Tvrdi da se ni s kim nije družila i da je bila pomalo čudna. Navodno je prošle godine otišla iz Gole u Rijeku, da bi se prije mjesec dana ponovno vratila.

- Imala je trbuh, kako mi kažemo, do ‘zuba’ i trebala je roditi za mjesec dana. Nisam jedina s kojom nije razgovarala, rijetko bi i odgovorila na pozdrav - tvrdi naša sugovornica. Smatra kako je bila strašno ljubomorna, čak i na pokojnu Ivku, jer joj je Dejan gotovo svaki dan odlazio na grob. Slivarovu djecu su nakon ubojstva, uz suglasnost Centra za socijalnu skrb, smjestili kod njegova brata, koji stanuje 200-tinjak metara dalje.

Rodit će u bolnici pod nadzorom pravosudne policije

Budući da je žena u visokom stupnju trudnoće vjerojatno će biti prebačena u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu i nakon toga u neko od bolničkih rodilišta u Zagrebu. Tamo će pak i rađanje biti pod nadzorom pravosudne policije, piše Podravski.hr.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno