Video

Komentari 0

'Ubojstvo u raju': Misteriozna smrt boksača Artura Gattija...

'Ubojstvo u raju': Misteriozna smrt boksača Artura Gattija...

Prije 10 godina svijet je šokirala vijest da su profesionalnog boksača Artura Gattija pronašli mrtvog. Imao je samo 37 godina, a njegovo beživotno tijelo su otkrili na podu luksuznog hotela u Brazilu

Godine 2006. kad se odlučio umiroviti, Gatti je imao 40 pobjeda pod remenom, 31 od njih nokauta i multimilijunski bankovni račun. Međutim, nije sve bilo idealno. On i njegova supruga Amanda imali su bračnih problema otkad se rodio njihov sin, Arturo Junior. Otišli su na drugi medeni mjesec. Plaža Porto de Galinhas na obali Brazila im je mogla dati priliku da se vrate u stanje kakvo je bilo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

S 37 godina, Arturo je bio spreman za novu fazu u svom životu. Amanda, 14 godina mlađa od njega, nije. 

Ne mislim da je beba bila dio plana. Dakle, to nije bilo lako. Tako sam ja samo suosjećala s Amandom - rekla je Jeannie, Arturova nećakinja. 

Drugi dan odmora, par zajedno s Arturom Juniorom kreće u lokalni restoran na večeru, vino i malo razgovora. No, trenutak ne traje. Imali su veliku svađu. Amanda je bjesnila. 

Na ulici se potukao sa skupinom ljudi, nakon čega ga je taksist odvezao u hotel. Ono što se dogodilo u narednih nekoliko sati pokrenulo je lanac događaja koji mijenjaju živote zauvijek.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Čuli smo plač. Otrčao sam da vidim tko je to, a žena me je zamolila da dođem u njezinu sobu. Rekla je da joj je muž pao, udario glavom i nije mogao ustati. Pošao sam za njom u njezinu sobu. Tu sam ga vidio na podu. Nije imao puls. Primijetio sam da je tvrd i hladan. Znao sam da je mrtav - rekao je radnik hotela. 

Emisiju 'Ubojstvo u raju' gledajte četvrkom i petkom na kanalu Planet Earth u 22:30.

 

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak