Vampirica Olja: 'Žele mi plaćati i biti moji robovi, a jedna žena me usporedila s Lady Gagom...' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 20

Vampirica Olja: 'Žele mi plaćati i biti moji robovi, a jedna žena me usporedila s Lady Gagom...'

Vampirica Olja: 'Žele mi plaćati i biti moji robovi, a jedna žena me usporedila s Lady Gagom...'

Splitska vampirica Olja zavirila je u svoje poruke na društvenim mrežama i otkrila nam s kakvim joj se zahtjevima javljaju muškarci i žene. Video pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

VIDEO

Dobivam stvarno neobične poruke. Muškarci mi se javljaju i pitaju kako mogu postati moji robovi. To je jedno od jako čestih pitanja, rekla nam je splitska vampirica Olja Einfalt. U novoj epizodi serijala 'Uleti u inbox', zavirila je u svoje poruke na društvenim mrežama i pred kamerama otkrila što se sve tamo krije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vampiricu Olju publika je mogla upoznati kroz showove 'Večera za 5' i 'Zadruga'. Kako kaže, nakon sudjelovanja u 'Večera za 5', povećao se i broj poruka u njezinom inboxu.

- Očigledno sam dobra glumica jer je u 'Večeri za 5', batler postao moj rob. Doživljavaju me kao dominu - rekla nam je Olja.

A kako vampirica ima i svoju trgovinu nakita, neki upiti u njezinom inboxu bili su i u vezi toga. No, neki su htjeli da im i nešto drugo proda. Javili su joj se i tražili je da im proda svoje nošene haltere.

- Jedan muškarac mi je napisao da ga vežem za krevet i bičujem. To nisam, ovo je maska - pojasnila je Olja.

Vampirica je ove godine sudjelovala i u emisiji 'Poligraf' na YouTube kanalu 24sata te je tom prilikom otkrila, između ostalog, bili li kćeri dopustila ulazak u 'Zadrugu' u kojoj je i sama sudjelovala.

POGLEDAJTE I POLIGRAF S OLJOM:

- Nije tamo njoj mjesto. Ona je još mlada. Ona je modni dizajner i ne treba ići u show. Ako se protiv moje volje odluči prijaviti u show, to je njezina odluka i ja ću to podržavati - objasnila je Olja našem inspektoru. 

Osim raznoraznih uleta, Olja dobiva i pohvale i lijepe poruke u svoj inbox. Pišu joj kako se dive njezinom tijelo te stavovima koje ona zastupa.

- Jača si od Madonne, Lady Gage i Josipe Lisac zajedno što se tiče art-vizualnog identiteta. To je jedan od poruka. S tri legende su me usporedili, ali nisam ni blizu njih - otkrila je Olja.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Ulete u inbox s Oljom pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura