Video

Komentari 20

Vampirica Olja: 'Žele mi plaćati i biti moji robovi, a jedna žena me usporedila s Lady Gagom...'

Vampirica Olja: 'Žele mi plaćati i biti moji robovi, a jedna žena me usporedila s Lady Gagom...'

Splitska vampirica Olja zavirila je u svoje poruke na društvenim mrežama i otkrila nam s kakvim joj se zahtjevima javljaju muškarci i žene. Video pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata

Dobivam stvarno neobične poruke. Muškarci mi se javljaju i pitaju kako mogu postati moji robovi. To je jedno od jako čestih pitanja, rekla nam je splitska vampirica Olja Einfalt. U novoj epizodi serijala 'Uleti u inbox', zavirila je u svoje poruke na društvenim mrežama i pred kamerama otkrila što se sve tamo krije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vampiricu Olju publika je mogla upoznati kroz showove 'Večera za 5' i 'Zadruga'. Kako kaže, nakon sudjelovanja u 'Večera za 5', povećao se i broj poruka u njezinom inboxu.

- Očigledno sam dobra glumica jer je u 'Večeri za 5', batler postao moj rob. Doživljavaju me kao dominu - rekla nam je Olja.

A kako vampirica ima i svoju trgovinu nakita, neki upiti u njezinom inboxu bili su i u vezi toga. No, neki su htjeli da im i nešto drugo proda. Javili su joj se i tražili je da im proda svoje nošene haltere.

- Jedan muškarac mi je napisao da ga vežem za krevet i bičujem. To nisam, ovo je maska - pojasnila je Olja.

Vampirica je ove godine sudjelovala i u emisiji 'Poligraf' na YouTube kanalu 24sata te je tom prilikom otkrila, između ostalog, bili li kćeri dopustila ulazak u 'Zadrugu' u kojoj je i sama sudjelovala.

POGLEDAJTE I POLIGRAF S OLJOM:

- Nije tamo njoj mjesto. Ona je još mlada. Ona je modni dizajner i ne treba ići u show. Ako se protiv moje volje odluči prijaviti u show, to je njezina odluka i ja ću to podržavati - objasnila je Olja našem inspektoru. 

Osim raznoraznih uleta, Olja dobiva i pohvale i lijepe poruke u svoj inbox. Pišu joj kako se dive njezinom tijelo te stavovima koje ona zastupa.

- Jača si od Madonne, Lady Gage i Josipe Lisac zajedno što se tiče art-vizualnog identiteta. To je jedan od poruka. S tri legende su me usporedili, ali nisam ni blizu njih - otkrila je Olja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ulete u inbox s Oljom pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.